Albérletet szeretnék kivenni, viszont most nincs munkám.3 millió forint spórolt pénzem van a számlámon. Ha elviszem a számlakivonatom akkor valyon kiadják nekem a lakást?
"Nektek is volt 3 M a számlátokon?"
Ezt nem értem. Kérlek, kifejtenéd?
"megmutattátok a főbérlőnek és ő nagyon tisztességes módon eltekintett tőle és úgy csinált mintha nem lenne pénzetek?"
Bocs, ezt nem tudom követni! A tulajdonos pont, hogy úgy tekint arra akinek kiadja a lakását, hogy van pénze, mert kül. nem adná ki annak ki. Persze azt nem gondolja, hogy millióknak kell lenni, de azt igen, hogy vagy van a bankszámláján elég és/vagy dolgozik és pénzt keres és tudja fizetni a bérleti díjat és rezsit. Ha úgy gondolja, hogy a bérlő nem tudja vagy fogja tudni fizetni egy idő után szerződést bont.
Így nem igazán értem a kérdésed!
A számlakivonatod ne mutasd meg. Nem azért, mert másnap kirabolnak LOL, hanem mert semmi köze hozzá.
A munkahelyedhez sincs semmi köze. Nyilván egyetlen lakástulaj sem szeretné, ha nem fizetne a bérlő, de erre való a közjegyzővel írt szerződés, mert akkor nem pereskedni, könnyen ki lehet tenni a bérlőt a lakásból.
Kamuzz valami munkát, ha netán megkérdezné. Vagy mondd azt, hogy tanulsz, a szüleid fizetik az albérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!