Pesten hol van a ciganytelep?
10-es:
"Nyócker 90%-ban nem érdemes sötétedés után" - az előtted lévő hozzászólásokból már kiderült, többen írtuk, hogy pl. Palotanegyed jó, ez egymagában több mint 10%, vagyis már amikor leírtad, ott volt ez az infó. Nem mondhatod, már azt, hogy nem tudtad, vagyis tudatosan írtál hülyeséget!
Nemcsak a Palotanegyed van teljesen rendben, hasonlóan rendben lévő helyek Tisztviselőtelep, Századosnegyed, Kerepesdülő. A maradék is kb. 35-40%, de ennek is csak egy része gázos (a maradék 35-40%-ban van pl. Corvin negyed is, k.va drága kecókkal).
De sajnos ez nem volt neked elég, folytatod azzal, hogy:
"Na meg rétéket nem hagyni kocsiban és ilyen apróságok."
Csakhogy: értéket máshol sem érdemes hagyni a kocsiban. Nekem is feltörték régebben, de nem a 8kerben. Sőt 8kerben még nem törték fel, pedig itt sokkal többet parkolok/parkoltam már mint bárhol máshol, ráadásul úgy, hogy többször maradt bent nagyértékű fényképezőgépem objektívekkel. Persze én ebből nem azt vonom le, hogy biztonságos, vagy, hogy biztonságosabb mint máshol, hanem azt, hogy szerencsém volt. Bárhol hagyod az értéket az autóban, ha meglátja egy arra "szakosodott", akkor feltöri és elviszi.
Statisztikai adatokkal is szolgálhatok, ha megnézed a következő linket:
látható, hogy 2014-ben autóval kapcsolatos bűncselekmények a 8. kerületben: 247db volt, de a mellette lévő Zuglóban (előtte itt laktam): 670db, 2,7x több!
A barátnőm éjjel 2-kor sem fél hazajönni a 8kerbe egyedül (többször volt már ilyen!) és nem azért mert K1 bajnok lenne, de te fosol ott sötétedés után :D Gratula :D
VIII. Kerület etnikai megoszlása 2016-ban becslés:
40 % fehér
38 % roma
12 % kínai
8 % fekete
2 % arab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!