Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Pesten hol van a ciganytelep?

Semmii kérdése:

Pesten hol van a ciganytelep?

Figyelt kérdés

2016. febr. 23. 22:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%

10-es:

"Nyócker 90%-ban nem érdemes sötétedés után" - az előtted lévő hozzászólásokból már kiderült, többen írtuk, hogy pl. Palotanegyed jó, ez egymagában több mint 10%, vagyis már amikor leírtad, ott volt ez az infó. Nem mondhatod, már azt, hogy nem tudtad, vagyis tudatosan írtál hülyeséget!

Nemcsak a Palotanegyed van teljesen rendben, hasonlóan rendben lévő helyek Tisztviselőtelep, Századosnegyed, Kerepesdülő. A maradék is kb. 35-40%, de ennek is csak egy része gázos (a maradék 35-40%-ban van pl. Corvin negyed is, k.va drága kecókkal).

De sajnos ez nem volt neked elég, folytatod azzal, hogy:

"Na meg rétéket nem hagyni kocsiban és ilyen apróságok."

Csakhogy: értéket máshol sem érdemes hagyni a kocsiban. Nekem is feltörték régebben, de nem a 8kerben. Sőt 8kerben még nem törték fel, pedig itt sokkal többet parkolok/parkoltam már mint bárhol máshol, ráadásul úgy, hogy többször maradt bent nagyértékű fényképezőgépem objektívekkel. Persze én ebből nem azt vonom le, hogy biztonságos, vagy, hogy biztonságosabb mint máshol, hanem azt, hogy szerencsém volt. Bárhol hagyod az értéket az autóban, ha meglátja egy arra "szakosodott", akkor feltöri és elviszi.

Statisztikai adatokkal is szolgálhatok, ha megnézed a következő linket:

[link]

látható, hogy 2014-ben autóval kapcsolatos bűncselekmények a 8. kerületben: 247db volt, de a mellette lévő Zuglóban (előtte itt laktam): 670db, 2,7x több!

A barátnőm éjjel 2-kor sem fél hazajönni a 8kerbe egyedül (többször volt már ilyen!) és nem azért mert K1 bajnok lenne, de te fosol ott sötétedés után :D Gratula :D

2016. febr. 26. 11:46
 12/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :) felszeretnek egyetem miatt koltozni es csak erdeklodni szerettem volna hova nem erdemes koltozni
2016. febr. 26. 19:19
 13/15 tomi35 válasza:
68%
Én tiz évig laktam a nyolcker gettós részén mert fiatalon csak ott volt pénzem lakást venni.Ezalatt sokat javult a közbiztonság.A lakóépületek rehabilitációja kb. tizéves fáziskésésben van a 9.ker -hez képest, de hát önerő hiányában nem lehet csodát várni.A kocsisort már rég felszámolták és a droghelyzet is javul.De nyócker lakosnak lenni degradáló volt a munkahelyemen, az itteni ingatlanokat csak nyomott áron lehet értékesiteni.Ami itt folyt évtizedekig, azt nem lehet egyik napról a másikra a köztudatból kitörölni.
2016. febr. 27. 01:58
 14/15 anonim ***** válasza:
59%

VIII. Kerület etnikai megoszlása 2016-ban becslés:

40 % fehér

38 % roma

12 % kínai

8 % fekete

2 % arab

2016. febr. 27. 11:44
 15/15 anonim válasza:
25%
Nyúúúúúcker
2016. márc. 11. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!