Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Pesten hol van a ciganytelep?

Semmii kérdése:

Pesten hol van a ciganytelep?

Figyelt kérdés

2016. febr. 23. 22:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
8 ker
2016. febr. 23. 22:30
 2/15 anonim ***** válasza:
31%
Népszínházutca, Havanna lakótelep, csepel városrész, pesterzsébet, kispest, kőbánya belseje, újpesti lakótelep, angyalföld 1 része.
2016. febr. 23. 22:35
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Hős utca.
2016. febr. 23. 22:46
 4/15 anonim ***** válasza:
73%
Mindenhol..
2016. febr. 24. 06:16
 5/15 anonim ***** válasza:
71%
Hol nincs??
2016. febr. 24. 11:16
 6/15 anonim ***** válasza:
37%
kőbánya, 8ker, csepel
2016. febr. 24. 11:49
 7/15 anonim ***** válasza:
63%

Többen írtátok: "8 ker".

Pl. Nemzeti Múzeum is 8 ker-ben van. Valóban "ciganytelep" lenne?

(Persze több részt is említhetnék de minek...)

2016. febr. 24. 12:41
 8/15 anonim ***** válasza:
73%
7: igen, de szerintem a nyócker alatt nem a Palotanegyedet értjük meg a Bródy S. utcát, hanem a körúton kívüli részét. De persze, ha a kérdező tanácsot szeretne, akkor bizony nem jó azt mondani, hogy a teljes nyolcker szörnyű lenne, mert ez nem igaz.
2016. febr. 24. 13:08
 9/15 anonim ***** válasza:
96%

8: " de szerintem a nyócker alatt nem a Palotanegyedet értjük meg a Bródy S. utcát, hanem a körúton kívüli részét" - pedig az is 8ker, de 10-15 évvel ezelőtt bizony a Palotanegyednek is voltak elég rossz részei, ha már szóbakerült.

"akkor bizony nem jó azt mondani, hogy a teljes nyolcker szörnyű lenne, mert ez nem igaz." - így van, ezt akartam jelezni

Ha a teljes 8kert nézed akkor sokkal kevesebb a "ciganytelep"-es rész mint a többi.

Pl. a Hős utca (ezt is többen írták) gettó részét (ami valójában 2-3 tömb egymás mellett és tényleg nagyon gázos hely, igazi gettó) is sokan a 8kerhez veszik, pedig az a 10. kerületben van, a Hős utca 8ker része teljesen c-mentes! Annyira, hogy ott lakik egy volt polgármester és államtitkár, orvosok, neves és ismert újságíró stb. (nem nevesítem őket, személyiségi okok miatt), de arra lakok így pontosan tudom és ismerem őket.

Egyik barátom nem nagyon akart arra jönni, mert hallotta, hogy gázos hely. Körbevittem (persza a 8keres részről van szó, nem a 10. kerületi részről) és kértem, hogy számolja meg, hány cigányt lát. Nem sikerült neki egy cigányt se összeszámolni, de persze mondtam, hogy előfordulhat, hogy lát az utcán 1-2-öt, ahogy bárhol előfordulhat.

Hogy lássátok, hogy nem csak beleböfögtem a véleményezésbe:

A 8kerben fektettem be (1,5-2 éve), mert ott a legnagyobb növekedési potenciál. DE: alaposan végigjártam, megnéztem, hogy melyik hely milyen, mi várható, így pontosan ismerem. Barátnőm már előttem befektetett ott, mert elég járatos ezekben (vett is részt ilyen kutatásokban), így láttam az elmúlt évek változásait, ami engem is meggyőzött, ezért én is befektettem ott. Az eladott zuglói lakás árát (Városliget mellett) fektettem be, az idő igazolt, sokkal jobban állok most:)

2016. febr. 24. 13:46
 10/15 anonim ***** válasza:
34%
Nyócker 90%-ban nem érdemes sötétedés után egyedül mászkálni, főleg nőknek, ezt jobb betartani... Na meg rétéket nem hagyni kocsiban és ilyen apróságok.
2016. febr. 26. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!