Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Pesten ki lehet ugy vanni...

Pesten ki lehet ugy vanni albérletet, hogy lefixalm h 1 hónapra szeretném csak es kifozetem azt az 1 hónapot, majd ha letelik elmegyek onnan?

Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 15:28
 1/7 anonim válasza:
100%

Ki lehetni ki lehetne de senki nem fogja neked ugy odaadni. Talan probald meg az airbnb-nel

[link]

2016. febr. 14. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Elvileg igen, gyakorlatilag nem fogsz találni senkit, aki egy hónapra adná ki.

Szerintem a havi bérleti díj + rezsiért kifizetendő összegből egy olcsó motelben is kivehetsz egy hónapra egy szobát, pláne, ha nem idegenforgalmi szezonba mész, és előre egyeztetsz.

Itt vannak napi 2-3 000-es szobaárak. Kb. 70 - 90 000-re jönne ki egy hónap, de annyiba az albérlet is belekerülne ( 45-60 000 bérleti díj, 15 - 25 000 rezsi.)

[link]

2016. febr. 14. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, csak sokkal tobbet kene fizess a tulajnak a normal bernel, hogy megerje. Airbnb-t javasolnam en is, annal olcsobban mashogy sem kapnal lakast, max szobat csoro egyetemistakkal vagy munkasokkal osztozkodva.
2016. febr. 14. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:

"Airbnb-t javasolnam en is"

Nem igazán ismerem ezt a rendszert, csak felületesen, ezért kérdezem: ott nem csak néhány napos szállások érhetőek el, hanem ilyen,akár egy hónapos is?

2016. febr. 14. 18:16
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Airbnb-vel jartam be annak idejen a keleti partot es kivancsisagbol BP-nek is utananeztem. Igen, honapokra is lehet kivenni oket, nemcsak napokra. En is ajanlom!
2016. febr. 14. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Persze kilehet, én is kiadtam már így. De mindenképp kérni fognak tőled kauciót amit visszakapsz mikor elmész és nem okoztál kárt.
2016. febr. 14. 21:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszi a válaszokat!
2016. febr. 14. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!