Budapesten kiadó szobát vagy lakást lehet rövidebb idő alatt találni?
Figyelt kérdés
2016. febr. 23. 00:34
1/3 anonim válasza:
Fél óra alatt is lehet.
De akkor az nem lesz egyszerre jó helyen, egyszerre szépen berendezve és mellette olcsó is valószínűleg, ha csak nincs mázlid.
2/3 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy az albérletes fb csoportokban lehet gyorsan, csatlakozz néhányhoz.
Viszont, minden hirdetésre annyian jelentkeznek, hogy azért kell hozzá szerencse is. Mi tavaly adtuk ki a lakásunkat, adózottan, jó helyen, jó áron és engedtünk kisállatot is. Vagyis ritka hirdetés volt a miénk. 100-an jelentkeztek, 25 embert hívtunk be, hogy megismerkedjünk, 20-an jöttek el, de csak egyet választhattunk sajnos...:/
3/3 anonim válasza:
Hát nem tudom. Nekem 2x is sikerült az V. kerület központi helyein úgy lakást találnom, hogy 1 héten belül, és csak 1-2 lakást néztem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!