Hogy lehet gyorsan, olcsó albérletet találni Budapesten?
Marmint 45+rezsi? Annyiert nincs szoba se?
Nekunk 45+rezsi egy masfel szobas lakas de évek ota itt lakunk. Jol felmentek az árak ha ennyiert mar szobat se talalsz.
Aha tényleg nagyon könnyű manapság rendes/olcsó albit találni ennniért (amiket én láttam):
"Fiatal lányok lakta frekventált lakásban, félszoba kiadó fiatal diplomás,vagy egyetemista/főiskolás diáklány számára." (29+16 rezsi)
"Egy 16 nm-es és egy 6 nm-es szoba kiadó, havi 50000 illetve havi 25000 Ft-ért..." (25+25 rezsi +festés!)
"1+2 félszobás,gardróbos,étkezős berendezett,gépesített,modern lakásban 1 szoba kiadó lány részére." (30+13 rezsi)
"Újpest központhoz közel felújított, berendezett, jól felszerelt (mosógép, wifi, kábeltv) 72m2-es lakás legnagyobb szobáját két főnek, egy fiatal párnak vagy egyetemistáknak, szeretnénk kiadni. Ár 3o ezer + rezsi (1o ezer)/fő..." (30+20 rezsi)
Soroljam? A fele vagy csak Lányoknak/Pároknak kiadó, a másik fele meg felújításra/festésre szorul amit először még a bérlő szponzorál.. heheh. Sajnos a jelek szerint tényleg nem könnyű már ilyen olcsó albit/szobát találni pesten. (Bár én spec pont tudnék egy jót s olcsót Budapest XVI. jó részén ha vkit még érdekelne január valamikortól! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!