Budapesten keresek albérletet fiammal. Kis lakás -30 nm vagy az alatti- kéne, alacsony bérleti díjjal. Van ilyen?
Jelenleg Budapesten NINCS 30-ért kiadó lakás, csak baráti alapon, de ennyiért talán még úgy sem. Sem gyerekkel, sem egyedül, sem sehogy. Még 40-ért sem nagyon van, esetleg nagyon lepukkant.
"Szerintetek ez normális?"
Szerintem a fizetések mértéke a nem normális, nem a lakások bérleti díja. Amúgy meg nyilván azért ilyen az árszint, mert így árazza be a piac a terméket. Ha nem lenne elég bérlő és több kiadó lakás lenne, akkor nem lenne ilyen magas az ár.
...és még vagy tíz hasonló hirdetést találtam. Akkor most van ekkora lakás ilyen áron, vagy nincs?
Felhívtam párat, már ki vannak adva.
Az egyik ingatlanirodás nő ,akitől megkérdeztem, hogy hasonló méret-ár arányú lakást tud-e még ajánlani nekem, szinte felháborodott hangon válaszolta, hogy nincsenek ekkora lakások ilyen áron. Ugyanakkor ők tették föl a hirdetéseket, csak éppen már ki vannak adva a lakások.
Most akkor ezt hogyan kell értelmezni?
Van, csak nem nekem? Vagy a hirdetés fölkerülésének percében kell "lecsapni"? Vagy a "haverok" kapják meg ezeket? Ha lejárt a hirdetés, miért nem veszik le a honlapról?
Csalihirdetés.
Ahol nem lehet annyit keresni, hogy fizetni lehessen a lakhatást, onnan lépni kell. Budapest mindig is irreálisan drága volt az utóbbi 15 évben, ez a helyzet most csak tovább romlott.
Azért vannak az ilyen hirdetések, hogy ráhapj, ahogy előttem is írták. Aztán majd ajánlanak 50 plusztól ugyanekkora nagyságú ingatlant. A helyedben nem ragaszkodnék csak az irodához, nézegess magánszemélytől is lakást. Az alábbi oldalon sok apróhirdetéses oldalt találsz, sok sikert, de negyvenezren (plusz rezsi) alul nem igen találsz, de hátha...
Utolsó, az nem enyhén drága:( Merre van, Újpest, Kőbánya, legalább nem gázos a környék?
Mi Budapesten belvárosban, 1,5 szobás, 53 nm3-es lakást 80000 + rezsiért bérlünk hárman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!