Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szerintetek Németországba...

Szerintetek Németországba érdemes kiköltözni? Jobb az élet mint itt Magyarországon?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok írjanak akiknek van is tapasztalata a kinti életben,de természetes más véleményét is szívesen meghallgatom! :)
2016. jan. 28. 11:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%
En is ezert jottem el otthonrol. A fizetesbol megelni es eltartani egy csaladot normalisan ott lehetetlen. Itt meg dolgozok egy gyarban betanitott munkaskent 3 muszakban, heti 37,5 orat, a nejem meg heti 3-szor par orat takarit, es negyed annyi gondunk van, mint otthon. Meg a 8 evesfiam is azt mondja, hogy itt ezerszer jobb, mert tobb mindent megtudsz neki venni.
2016. jan. 30. 09:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Egy pár évre,de csak ha egyedül max. ketten mentek.Amint gyerekeitek lesznek,ott se tudtok nagy lábon élni,mert albérletet kell fizetni+magasabb rezsit,iskola stb.Egyetértek a migráns problémával. Én már biztos nem mennék ki,pedig magasan képzett nővér vagyok nyelvtudással.Az ismerősök,akik kint vannak sokat panaszkodnak,hogy lenézik őket a németek,soha nem fogadják be őket maguk közé.Plusz ott van az,hogy csőcselékek költöztek a szomszédba,fél sötétedéskor hazamenni.Drágább helyet meg nem tud kifizetni,mert akkor egy fillért sem tud félrerakni.
2017. okt. 10. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!