Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Menyiből oldható meg az albérlet?

Menyiből oldható meg az albérlet?

Figyelt kérdés

Tudom hogy számít a hely, a négyzetméter stb. + a rezsi is. De pontosabban az érdekelne hogy menyiből lehet fent tartani az albérlet mellet, magunkat is.

2 szobás kuckó 40 négyzetméter körül menyiből oldható meg? Mire figyeljen az ember ha albérletet vesz ki? Bármi hasznos tanács jól jönne. Muszáj lenne otthonról lelépnem. Sajna nem igen tudok kitől tanácsot kérni, rálátásom pedig nagyon nincs. Kérlek írjátok le hogy milyen helyszínről írtok (pl Sopron, Pest, Debrecen, de nem csak ezek érdekelnek hanem az összes amiről írni tudtok)

2016. jan. 19. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
2 szobás 50 m2-esben lakunk ketten. Kisváros. Albérlet 35ezer, rezsi 35ezer. Minden más ami kell kijön havi 30ból, kaja, meg egyebek. Mi nem járunk bulizni, nem kell buszbérlet meg semmi egyéb szinte.
2016. jan. 19. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem az a kérdés, hogy menyiből oldható meg, hanem neked mennyi a havi jövedelmed, amivel számolni lehet. Van aki havi háromszázért bérel, mert megteheti, van aki ötven-hetven ezer körül keres lakást. Budapest és a nagyvárosok drágák, az agglomerációban lehet olcsóbbat is találni. Egyébként googleba beütöd, hogy albérlet, kiadó lakás, máris többet fogsz tudni.
2016. jan. 19. 19:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen nézegetem én is albérleteket, neten, az árakat láthatom. De azt nem láthatom hogy kb menyiből van meg a többi. Kaja, néha 1 ruha, bármi más ami közbe jöhet. Ez tudom hogy ember függő is. De érdekel ki menyiből tudja kihozzni. Sajna nincs rálátásom és ezért érdekelne. Nekem elég 1 kis kucko is. Nem ott szeretnék élni, csak lakni.
2016. jan. 19. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:

"Kaja, néha 1

ruha, bármi más ami közbe jöhet. Ez tudom

hogy ember függő is."

Erre azért nehéz válaszolni mert ez abszolút ember és fizetés függő. Kaja van akinek 100 ezer havonta és van akinek csak 20 ezer. Lehet vitatkozni, hogy mennyi kell az egészséges életmódhoz de a realitás az, hogy ha 20 ezer jut akkor annyiból oldod meg, legfeljebb nem lesz annyira egészséges.

2016. jan. 23. 06:29
 5/7 anonim válasza:
Debrecen, 38 nm2 mini garzon 33.000.- alb. díj + kb 25.000 a rezsi (télen). 2en lakunk benne. Minden közel van (bolt, buszmegálló 1-3 perc). Mindketten dolgozunk, de így is épphogy tudunk félretenni, pedig nem élünk nagylábon.
2016. febr. 8. 14:18
 6/7 anonim válasza:

kaja 40ezer és nem élsz rosszul

rezsi kb 20e

albérleti díjakat meg tudod helytöl fügően 1-2 szoba 30000-90000ft

2016. máj. 16. 23:33
 7/7 anonim válasza:
+ kaukció általában 2 havi
2016. máj. 16. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!