Hogy találjak olcsó szobát/félszobát BP és környékén, anélkül, hogy övön aluli szolgáltatásokat kelljen nyújtsak?
Van néhány 15-25ezer körüli szoba, ahol egy másik pofa is lakik, hölgy lakótársat keres, nemdohányzó, rendes bláblá.
Hogy szúrjam ki a társkereső pszichopatákat?Nem a nyilvánvaló hirdetésekre gondolok, hanem arra, hogy minden nagyon korrekt, aztán egy éjszaka a farkával az arcomban ébredek.
Mennyire veszélyes?
Szóval nem ismerem a pesti albérleti helyi jellegzetességeket. Tapasztalatok?
pesten a belsőbb részeken 100 körül vannak már a szobák, külsőbb részen talán picit olcsóbb, de akkor ennek a fele is olyan 40-50....
mondjuk lehet, hogy van aki korrekt, és tényleg nem kisemmizni akarja a másik, nehéz helyzetben levő embert... csak sajnos ezt manapság egyre kevésbé tudom elképzelni...
Végül 25-ért kaptam külön szobát, lányok. Ritkaság, de nem lehetetlen.
6#, Pesten még nem laktam albérletben, ott sok minden megtörténhet.Nem vagyok ijedős gyerek, viszont egy 300kg-os hangszerrel nehéz kisunnyogni észrevétlenül és olcsón a házból, ha nem jól mennek a dolgok.
A pontozgató nevében elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!