Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogy találjak olcsó szobát/fél...

Hogy találjak olcsó szobát/félszobát BP és környékén, anélkül, hogy övön aluli szolgáltatásokat kelljen nyújtsak?

Figyelt kérdés

Van néhány 15-25ezer körüli szoba, ahol egy másik pofa is lakik, hölgy lakótársat keres, nemdohányzó, rendes bláblá.

Hogy szúrjam ki a társkereső pszichopatákat?Nem a nyilvánvaló hirdetésekre gondolok, hanem arra, hogy minden nagyon korrekt, aztán egy éjszaka a farkával az arcomban ébredek.

Mennyire veszélyes?

Szóval nem ismerem a pesti albérleti helyi jellegzetességeket. Tapasztalatok?

2016. jan. 17. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
25 ezerért szobát se kapsz. Pl már ez gyanús kell legyen.
2016. jan. 18. 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Pasihoz ne menj főleg ha olcsó. Mast akar!!!ez teljesen biztos!
2016. jan. 18. 21:02
 3/8 anonim ***** válasza:
44%
Ha nő vagy akkor ne férfihoz költözz semmiképp. Ilyenekről heppi sztorikat még nem hallottam. Rosszakat viszont bőven tudok.
2016. jan. 18. 21:37
 4/8 anonim válasza:

pesten a belsőbb részeken 100 körül vannak már a szobák, külsőbb részen talán picit olcsóbb, de akkor ennek a fele is olyan 40-50....

mondjuk lehet, hogy van aki korrekt, és tényleg nem kisemmizni akarja a másik, nehéz helyzetben levő embert... csak sajnos ezt manapság egyre kevésbé tudom elképzelni...

2016. jan. 19. 08:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Aha, értem. Köszönöm a válaszokat. Majd megírom, mibe keveredem bele.
2016. jan. 23. 12:04
 6/8 anonim válasza:
Költözz lányhoz!Az nem fog zaklatni.Meg előtte úgyis csak megnézed a kecót,beszélgetsz a jövőbeli lakótársaddal.Amúgy meg ne parázz már ennyire basszus!Vannak rendes emberek is mindkét nemből.
2016. jan. 26. 11:32
 7/8 anonim válasza:
amúgy 40 ezer forint felett adnak ki szobát,ha ennél kevesebb az már parás
2016. jan. 26. 11:33
 8/8 A kérdező kommentje:

Végül 25-ért kaptam külön szobát, lányok. Ritkaság, de nem lehetetlen.

6#, Pesten még nem laktam albérletben, ott sok minden megtörténhet.Nem vagyok ijedős gyerek, viszont egy 300kg-os hangszerrel nehéz kisunnyogni észrevétlenül és olcsón a házból, ha nem jól mennek a dolgok.

A pontozgató nevében elnézést.

2016. jan. 27. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!