Meddig nem rakhat ki jogilag a tulaj ha nem fizetek de szerződésem van? Bizonyítani úgy se tudja hogy nem fizetek és nem adózik. Viszont be van jelentkezve párom ideiglenesre
Figyelt kérdés
2016. jan. 19. 11:57
11/13 anonim válasza:
# 10
"3 nappal" ---> 30 nappal
Bocsi.
12/13 anonim válasza:
Én nem szarozok, tavaly nem akartak fizetni az albérlőim és ki sem akartak költözni, 1 délelőtt leszereltettem az összes ablakot télen szerkezeti felújítás jogcímén. 4 napig bírták, ha az ember fagy, akkor előjönnek az ösztönök.
13/13 anonim válasza:
Mi az, hogy nem akartok? :D
El nem tudom hinni, hogy ilyen egyáltalán létezik. Itt nem a jogilag mikor rakhat ki a kérdés, hanem, hogy élve kijuttok-e a városból, ha ezt neki előadod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!