Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A védőnők nem fogadnak amíg...

A védőnők nem fogadnak amíg nincs ebbe a városba szóló címem. Viszont a tulaj nem engedi meg, hogy ideiglenesre bejelentkezzek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elvileg az engedélye nélkül is be tudnék jelentkezni,mivel elég a bérleti szerződés. De ez nagyon csúnya dolog lenne nem? De ha ez nem megy akkor el kell költözünk,hogy fogadjanak a védőnők?
2012. márc. 5. 13:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Valóban nem lenne szép dolog a tulaj beleegyezése nélkül bejelentkezni. Ha nem megy, költöznötök kell olyan helyre, ahol megengedi a tulaj, hogy oda szóljon a lakcímed.
2012. márc. 5. 13:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejelentkezel a tudta nélkül, az előbb-utóbb kiderül, és akkor tuti kirak. Beszéld meg vele, hogy legalább pár hétig had jelentkezz be ideiglenesre, ameddig felvesznek a védőnők gondozásra, utána kijelented magad. Ebből semmi hátránya nem származna. Ha erre sem hajlandó, akkor bizony keresni kell másik albérletet, ahova bejelentkezhetsz.
2012. márc. 5. 13:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes. Nekem nem abban a városban volt a bejelentett lakcímem ahol lakunk, mégis azt mondták területileg oda kell járnom ahova a baba születik( vagyis ahoz a védőnőhöz akihez az a lakás tartozik, ahova majd haza viszem a picit, ahova ki kell majd járnia). De szerintem ezzel nem vagyok (vagyunk) egyedül. Sok ember nem oda van bejelentve ahol lakik. Én nem hinném, hogy a költözés lenne a megoldás! Egyébként mind a két városban ugyanezt mondták (azt, hogy oda járjak ahol életvitelszerűen lakok).
2012. márc. 5. 13:45
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen nincs. Oda KELL járni, ahol élsz, nem pedig oda, ahova a lakcím kártyád szól, hiszen ez sok esetben nem egy és ugyanaz a cím. Én mindenképp beszélnék azzal a védőnővel, akihez tartozom...

Az ideiglenes lakcím bejelentést sem engedi egyébként a tulaj?

2012. márc. 5. 13:53
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos elküldtek,hogy nem fogadhatnak így. Sőt a kórház se fog fogadni ha szülők. És ha nem sikerül elintéznem akkor haza kell majd mindig utaznom vidékre, ami 150 km-re van és ott is kell majd szülnöm :( De nem lehetek e miatt 1-2 hónapot messze a páromtól.
2012. márc. 5. 14:01
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Védőnő vagyok. Bejelentett lakcím nélkül is a területileg illetékes védőnőnek kell ellátnia. Ezt ki mondta neked, hogy nem fogadnak?
2012. márc. 5. 14:02
 7/15 A kérdező kommentje:
A védőnők és ők küldtek el. Illetve ők mondták,hogy vidékre kell járnom vagy itteni cím kell.
2012. márc. 5. 14:09
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

13:45

Szerintem itt valami nincs rendben...Ne hagyd magad!

2012. márc. 5. 14:27
 9/15 A kérdező kommentje:
De mit csináljak?
2012. márc. 5. 14:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Tuti nincs igy mert én sem oda vagyok bejelentve ahol lakunk,és tényleg ugy van ahol élsz oda kell járni védőnőhöz,nem lakcim kártya alapján.Biztos a védőnő nem akar veled foglakozni ,viszont a korházakban lehetséges hogyha ott nem vagy bejelentve akkor nem látnak el de ha magán dokihoz jársz akkor nem akadálya a szülés sem.Szerintem

2012. márc. 5. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!