Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A védőnők nem fogadnak amíg...

A védőnők nem fogadnak amíg nincs ebbe a városba szóló címem. Viszont a tulaj nem engedi meg, hogy ideiglenesre bejelentkezzek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elvileg az engedélye nélkül is be tudnék jelentkezni,mivel elég a bérleti szerződés. De ez nagyon csúnya dolog lenne nem? De ha ez nem megy akkor el kell költözünk,hogy fogadjanak a védőnők?
2012. márc. 5. 13:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez nagy húlyeség! Én 3 helyen is laktam amióta terhes lettem és egyik helyre sem jelentkeztem be, ideiglenes címre sem! Mindenhol fogadtak az orvosok is és a védőnők is! Nem küldhet el. Hazudj neki valamit, hogy van egy ügyvéd ismerősöd, aki azt mondta hogy fogadniuk kell vagy valami ilyesmi.
2012. márc. 5. 17:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja és tavaly nyáron amikor szültem, abba a kórházba mentem be szülni amelyikbe akartam. Ez lehet, hogy azóta változott, de lehet, hogy még mindig így van, járj utána!
2012. márc. 5. 17:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd magad, mert a vedononek el kell teged latnia, ugyanis ahogyan te nem teheted meg, hogy nem jelentkezel a vedononel, ugy O sem teheti meg, hogy nem vesz fel teged, ha a korzeteben elsz. A lenyeg az, hogy ott elsz, tehat fizikailag ott tartozkodsz es ott latogat meg teged az otthonodban. Az, hogy mi van a lakcimkartyadon nem lenyeges.

Amikor mi koltozkodtunk (szules elott par hettel), akkor az uj vedono szinten el akarta ezt jatszani. A regi vedonom mondta, hogy ilyen nincs. Mondjuk mi csereltunk lakcimkartyat, de szules elott kb 2 hettel voltam, az uj lakcimkartyara pedig varni kellett, szoval be kellett jelentkeznem azonnal a koltozes miatt.

Ugyhogy en szepen visszamentem ismet, ismet elutasitott, igy mondtam neki, hogy kernem annak a hivatalnak/intezmenynek a telefonszamat, aki ala ugy kompletten az egesz vedonoi szolgalat tartozik. Abszolut nem fenyegeto hangsullyal mondtam, hanem hozzatettem, hogy Oket kerdeznem meg akkor arrol, hogy mit is kell tennem, hova jelentkezzek be lakcimkartya nelkul es kinek is kell ellatnia. Mindezt mosolyogva kertem, kedvesen.

Ez a mondat volt a kulcs, 20 perc mulva mar intezte a vedono a kiskonyvem atkereset, merthogy elvileg hirtelen "beugrott" Neki, hogy tenyleg hozza tartozom akkor is, ha nincs lakcimkartya.

Ennyi.

Neked is igy kellene tenned.

A korhaz meg tenyleg mindegy, a szules surgossegi ellatas, nem korhazhoz es lakcimhez kotott.

2012. márc. 5. 18:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Találkoztam most egy védőnővel aki azt mondta a mi kerületünkbe nem egyszer hallotta ,hogy itt nem akarták fogadni a terhes nőket. Holnap bemegyek és megpróbálom még egyszer és ha nem jön össze akkor ez a védőnő megpróbál segíteni. Remélem összejön minél előbb,mert még egy vizsgálatom se volt :(
2012. márc. 5. 21:12
 15/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Voltam a védőnőknél.Szerencsére egy idősebb hölgy volt most csak bent. Kiderült ,hogy elég a bérleti szerződés másolatát bevinnem. Megköszöntem, de mondtam,hogy előbb napokkal ezelőtt is mondhatták volna.

Még egyszer köszönöm a segítséget!

2012. márc. 9. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!