Miért nincs érdeklődő az albéreltemre mikor állítólag tolonganak az alberletekért?
Ez egy nagyobb lakás ha gyerekesek jelentkeznek.
Nagyobbat egyetemi diák a corvin negyedbe akkor vesz ki ha pénzes nagyon (jahh akkor már sokan sajátot kapnak aputól) vagy pedig többen összeállnak de az inkább szeptemberben szokott lenni.
Én sem adnám ki (proli)gyerekesnek,főleg azoknak nem akik képtelenek kauciót fizetni.
Pár hónap alatt kikészítik a lakást és darabokra szedik.
A corvin-negyed, akkor az új építésű a pláza szomszédségában?
Ilyen drága lakást főleg nem adnék ki gyerekesnek.
Kedves 18-as.
Én írtam, hogy sajnálom, hogy nem lehet pontozni a kérdezőt.
Abban teljesen igazad van, hogy annak adja ki a saját lakását, akinek akarja. Abban is, hogy jogában áll idejönni picsogni, hogy nem tudja kiadni. nekem meg - mivel ez egy nyilvános oldal és szólásszabadság van - jogom van leírni a véleményem, ahogy Neked is. a nemtetszésemet nem az váltotta ki, hogy gyerekesnek nem akarja kiadni, hanem az, hogy kétszer is megjegyzi, nincs normális jelentkező, csak gyerekes.
Kedves kérdező,
Szerintem megkaptad a választ, ahogy korábban sejtettem és írtam is, nagy a lakásod pároknak. Nem nagy eséllyel fog kivenni egy pár 3 szobás lakást.
De felvetődött bennem néhány kérdés.
1. Diákok nem tudják leamortizálni a lakásod? Mi van, ha minden héten bulit tartanak, törnek-zúznak, összerókáznak mindent?
2. Kiadod egy párnak a lakásod. Ha terhes lesz az asszonyka (esetleg terhes már a beköltözés időpontjában), kirakod őket?
Maximum 2 fönek adom ki és más nem használhatja az ingatlant, kizárólag lakhatás céljára kiadó ezek benne vannak a szerződésben. És el is mondom. Ha bármi ilyesmi történne azonnali felmondás van és kaucióját nem kapja vissza. Természetesen bulizósnak tűnő diák szoba sem jöhet.
Igen ha terhes lesz kirakom, de eleve elmondom a tudnivalóknál hogy amennyiben gyeremeket szeretne vállalni azt ebbe az albérletbe nem lehet. Az előző bérlő akit augusztusban küldtem el, pontosan ezért lett kirakva, mert terhes lett. El lett mondva előre többször így tudták ez mivel jár, kauciójukat is visszakapták, mert pont lejárt a szerzódésük.normalisak voltak mert időben rakérdeztek júniusban hogy nem e lehetne mégis maradniuk de 10 hetes az asszonyka (aki mellette egyetemista is volt)
Ez így ebben a formában korrekt. Viszont elég esélytelen, hogy 3 szobába ketten szeretnének menni. Persze előfordulhat, de nagyon ritka.
Sok sikert hozzá!
Üdv.
3 szobat 2 fore? aki kiveszi vagy tul sok penze van vagy tul bolond!
kerdezo, neked is leeshetne vegre hogy miert nem erdeklodnek erte...
"Igen ha terhes lesz kirakom, de eleve elmondom a tudnivalóknál hogy amennyiben gyeremeket szeretne vállalni azt ebbe az albérletbe nem lehet. Az előző bérlő akit augusztusban küldtem el, pontosan ezért lett kirakva, mert terhes lett. El lett mondva előre többször így tudták ez mivel jár, kauciójukat is visszakapták, mert pont lejárt a szerzódésük.normalisak voltak mert időben rakérdeztek júniusban hogy nem e lehetne mégis maradniuk de 10 hetes az asszonyka (aki mellette egyetemista is volt)"
Ez nagyon durva. En ilyen feltételekkel nem venném ki ezt a lakást. Nem szeretem a Corvin- negyedet, dez más kérdés.
Ha terhes lesz kirakom XD Szerencsére nagyon sok a kiadó lakás Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!