Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért nincs érdeklődő az...

Miért nincs érdeklődő az albéreltemre mikor állítólag tolonganak az alberletekért?

Figyelt kérdés
2016. jan. 13. 14:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%
Hát nálunk egy gyerekes sem jelentkezett, csak párok és diákok. Meg egy volt, aki problémázott a kaución. Linkeld be a hirdetést és talán többet tununk segíteni, hátha meglátjuk hol a hiba. Gyerekeseknél meg befogadó nyilatkozatot kell kérni.
2016. jan. 13. 15:24
 12/30 A kérdező kommentje:
Ne akarom ide berakni a hirdtésem de le van írva minden rendesen az is hogy gyerekesek. Állatosok ne meg a 2 hó kaució is benne van
2016. jan. 13. 15:31
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
Akkor ez van, várni kell.
2016. jan. 13. 15:37
 14/30 anonim ***** válasza:
91%

Pontos infok ismeretében nehéz megmondani, mi a gond. A tippem, hogy diákoknak drága, pároknak nagy. Azért jelentkezhetnek családosok, mert nekik volna ideális.

Találkoztam én is olyan úrral, aki a 4 szobás lakását akarta kiadni párnak. Mondanom sem kell, hogy esélytelen.

Kérdezö: Döntsd el, hogy melyik jobb, ott áll üresen és csak költséged van vele, vagy lejjebb viszed az árat, hogy diákoknak is megfelelö legyen, vagy kiadod családosnak. egyébként ha szerzödnél egy ingatlanirodával, ök visznek neked olyan családot, akik már le vannak informálva. Persze, ezért kell valamennyit fizetni, viszont nincs gondod a szerzödéssel és nagyobb eséllyel egy normális családnak tudod kiadni az ingatlanod.

2016. jan. 13. 15:39
 15/30 anonim ***** válasza:
91%

1-es vagyok.

Akkor lehet, hogy túl nagy? Én is olvastam olyan hirdetéseket, hogy 3 - 4 szoba kiadó, de csak pároknak, vagy csak egyedülállónak. Azoknak meg nagy egy ekkora lakás.

Én is inkább ingatlanost bíznék meg a dologgal.

Amúgy meg én is családos vagyok, albérletben. És normálisak vagyunk! Van szerződés, olyan eszembe nem jutna, h nem fizetek és csak úgy ott maradok valakinek a lakásában. Egy egyedülálló is szét tudja barmolni a lakást, láttam már ilyet, pedig ráadásul nem is egy segédmunkás volt a srác, hanem ügyvéd...

2016. jan. 13. 16:46
 16/30 anonim ***** válasza:
92%
Diákok ősz előtt keresnek albérletet főleg...
2016. jan. 13. 18:46
 17/30 anonim ***** válasza:
90%
érdekes módon mikor én kiadtam az albérletemet a corvin negyedben 3 nap után már megkötöttük a szerződést.
2016. jan. 13. 18:46
 18/30 anonim ***** válasza:
31%

Előző oldalon, már nem tudom hanyas hozzászóló írta, hogy sajnálja, hogy a kérdezőt nem lehet lepontozni. Azért álljon már meg a menet! Az ő lakása, hadd döntse már el! Épp elég rémtörténetet lehet hallani, hogy a jog a bérlőket védi, és éveken át nem tudják kitenni őket, mert a gyermekvédelem nem engedi. Közben lelakják a lakást, rezsit nem fizetnek, több milliós tartozása keletkezik a tulajnak, bevétele meg semmi!

Én is gondolkodtam ingatlanban, de nem vágok bele, mert évekig pereskedhetnék a saját lakásomért, ha nincs szerencsém a bérlővel.

Diákoknak valóban jó lehet, ők többnyire nem egyedül szokták kivenni, hanem összeállnak többen. Egyetemistáknak még jó is, ha nagy, rengeteg pesti egyetemistának, köztük sok külföldinek van elég pénze, és ha 3-4 szobás, még ha kicsit drága is, 3-4 fele oszlik a bérleti díj, az nem olyan vészes.

Csak gondolkozz kicsit, középiskolások még nincsenek albérletben, csak az egyetemisták. Ők augusztusban-szeptemberben keresnek lakást, és ha találnak, aláírnak min. 1 évre. Azt nem hagyhatják ott, még akkor sem, ha időközben kiderül, hogy nem jó, mert alap, hogy a kauciót buknák, de szerződésszegés miatt még többet is.

Szóval ha nem nagy költség az üres lakást fenntartani, akkor idővel tuti találsz diákot. Persze év közben is lehet vándorlás, csak nem akkora, mint ősszel.

Egy közös albérletből is leléphet valaki, ha kiderül, hogy nem jön ki a többiekkel. Vagy valaki ilyenkor lép le otthonról. De az ilyenek inkább kis lakást keresnek.

Gyermektelen párok pedig az év minden szakában jöhetnek. Csak egy kis türelem kell.

2016. jan. 13. 19:06
 19/30 anonim ***** válasza:
90%

"Az ő lakása, hadd döntse már el!"

Ez így igaz, csak akkor ne rídogáljon.

2016. jan. 13. 19:29
 20/30 anonim ***** válasza:
34%

szerintem meg ahhoz is joga van.

úgy vagyok ezzel, hogy akit nem érdekel, ne olvassa, vagy ne kommentelje, hanem lépjen tovább a következő kérdésre.

2016. jan. 13. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!