Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Bérlő ha nem akar kiköltözni,...

Bérlő ha nem akar kiköltözni, pedig közös megegyezéssel megszüntettük a szerződést, amit aláírtunk mindketten. Kikapcsoltassam, szüneteltessem, az órákat?

Figyelt kérdés

2016. jan. 13. 13:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha nem akar kiköltözni, miért írta alá a közös megegyezést?

MIt mond, hamarosan menni fog, csak még nem talált másikat?

Vagy szóba sem áll veled?

Azért kérdezem, emrt furcsa, hogy valaki együttműködő, aztán mégsem költözik ki. Olyan szokott inkább előfordulni, hogy nem is reagál, sőt kijelenti a bérlő, hogy nem megy sehova.

2016. jan. 13. 19:10
 12/13 A kérdező kommentje:

Megbeszéltük, hogy kiköltözik, x időpontig, mert havonta 20 m3 vízhasználat után penészedik a lakás.Én erre figyelmeztettem 1 hónapja, gond lesz 35 n2-es lakásnál, mert mosástól, zuhanytól napi 6-800 liter víz nem fog kiürülni, csak ha van páraelszívás. (2 hónap alatt 37 m3)

Nem igazán akart belemenni, mert nehezen talált lakást, ezt mondja. De, aláírta a közös megegyezéses felmondást, kaució vissza, a rezsi kifizetése után.

2016. jan. 13. 19:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Szerződésünkben benne van, mutathatom a lakást az utolsó 3 hétben. Erre az volt a reakciója, nem szeretné, ha zavarnám a pihenésében,...ebből gondolom, nem igazán akar költözni. Azóta nem beszéltünk, 3 hét múlva kell költöznie, úgy látom nem együttműködő, mint a vízhasználatnál is figyelmeztettem, penészesedni fog,
2016. jan. 13. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!