Nem nagy ugrás ez a bérleti díjjal?
Tavaly (2014) februárban kivettük 80+rezsiért. Idén februárban mondtuk, hogy (nem zsarolás, de) akkor tudunk maradni, ha marad a bérleti díj. (A rezsi nyáron 18-20, télen 45-60 ezer.) Nem emelték.
Most megint közeleg február, 1 hónapos felmondási idő van, igy rákérdeztunk a szándékaikra. 100 ezerre emelnék, mert 1. "annyira elszaladtak nyáron a bérleti díjak", meg 2. tavaly úgyis 85-re akarták emelni.
Szerintem az 1. nem nagy érv, mert attol nekik nem kötelező "elszaladni", 2. a 100 a 85-höz képest is sok.
Nem az erdekel, hogy van-e joguk hozzá, mert tisztában vagyok vele, hog van, hanem hogy szerintetek ez reális-e. Amúgy egy nem túl jó állapotú külső kerületi családi házról van szó, bár a közlekedés jó. A házat ketté osztották, mi béreljük a nagyobbik felét, kb. 60 nm.
Mennétek vagy maradnátok?
Akik albérletben laktok, nálatok milyen lakásra mekkora emekés várható?
" Szerintem nem vészes ez az ár, mi 100-ért adunk ki egy garzont, azonnal kivették ősszel, ha ő is találna 100-ért bérlőt rögtön, akkor nem fogja nektek ennyivel olcsóbban adni, akkor se, ha amúgy nincs veletek gond. Döntsétek el, megéri-e nektek így, mit találnátok ennyiért."
Ja, de gondolom az a garzon nem külső kerületben van. Mi meg itt arról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!