Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit csináljunk, ha befagy a...

Mit csináljunk, ha befagy a p----nk és még egy darabig nem lesz fűtés?

Figyelt kérdés

Praktikákat szeretnék kérni, hogyan tartsuk melegen magunkat, hogyan ne kapjunk tüdőgyuszit, meg egyáltalán hogyan aludjunk el, nagyon fázunk. Az össz felszerelésünk egy paplan és egy pléd fejenként, jelenleg egy atlétát, egy pólót, egy pulcsit és egy vastag kardigánt viselek, és így már nem érzem, hogy hideg van, de ez annak is lehet köszönhető, hogy mikor megtudtam, hogy még egy darabig biztos nem lesz fűtés, lehúztam egy felest...

Bárkinek bármi ötlet? Ketten vennénk hősugárzót, de a harmadik lány megvétózta, hogy ő inkább kibír egy kis hideget, de nem fog x1000 forintot pluszba fizetni a rezsire (szerinte drágább, mint a fűtés). Más ötlet bárkinek?

2015. okt. 11. 22:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Korábban már írtam, én lakom remekül szigetelt házban.

De már itt sincs meleg. Most már tényleg hideg lehet nálatok, ha ott is hasonló a helyzet időjárást tekintve (most épp esik, a változatosság kedvéért, ahogy tegnap is). Lefagy a lábam, mindjárt fogok egy melegebb zoknit... A végtagvégek sokunknál extra figyelmet igényelnek hidegben.

Fűteni még nem fűtünk (de hamarosan kellhet), csak párátlanítózunk picit, ami elhanyagolható... Nincs meleg. Kinti pár fokkal (teljesen téli hőmérséklet) már ez a ház is túl gyorsan hűl...

De lesznek még jobb idők, még csak október van. Főleg a nap hiányzik, ami több szempontból is melegít engem... Olyan szörnyen vigasztalan az idő :(

2015. okt. 14. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!