Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Munka és albérlet?

Munka és albérlet?

Figyelt kérdés
Van egy tág problémám. Mégpedig az, hogy nem tudom, hogy kell elmenni dolgozni, azt sem tudom, mit akarok. Az érettségivel kb. betanított munkára mehetnék, de attól is félek a felfogási képességeim miatt. Viszont azt is megkell hagyni, hogy innen is távoznom kellene a szülőktől, mert nagyon rossz a közérzetem emiatt, így szükségem lenne valami munkára, de tisztában vagyok vele, hogy egy albérletet egyedül nem tudnék fenntartani. Mégis mit tegyek ebben a helyzetben?

2015. szept. 24. 01:45
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Beszélgess a szueliddel errol!

Alb erlet elott munka kell, pár hónapig félreraksz és nézel egy szobat (nem egy egész lakást mert az írod nem tudnád fenntartani). De a szuleid segítenek, csak kérdezd oket!

2015. szept. 24. 05:24
 2/8 anonim válasza:

Elsőnek készíts önéletrajzot,neten csomó segítsége kapsz ehhez ha utána nézel ill. mintát is tudsz letölteni.Néhányat nyomtass ki mert lehet szükség lehet rá.Ezután jöhet az álláskeresés neten valamint személyesen is szétnézhetsz azon a környéken ahol élsz,mert vannak helyek ahol csak kiteszik ajtóra hogy vmilyen munkára embert kersünk.

Csak érettségivel nem lesz egyszerű azért.Nem tudnál addig otthon maradni még pl valamilyen okj-s szakképesítést szereznél?Addig meg időnként,nyári szünetbe vállalhatnál diákmunkát abból több van,könnyebben is felvesznek.Aztán később már jobban megtudnál állni a saját lábadon.Sokan élnek albérletben olyanok is akiknek nagyobb iskolázottsága van és nekik sem egyszerű sokszor.Nem árt ha valamilyen nyelvet is tudsz legalább társalgási szinten.

2015. szept. 24. 06:47
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Nyomorékoknak nem kell önéletrajz... Elmész a legközelebbi megyeszékhelyre, ott végigjárod az összes munkaközvetítőt, regisztrálsz mindnél, hazamész vársz és 1-2 héten bellül már állhatsz is egy szallag mellett valami 1 mozdulatos robot munkát végezve három műszakban 80-120.000 ért...
2015. szept. 24. 07:19
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Olyan helyre menj dolgozni ahol biztosítanak munkásszállást. Az én munkahelyem is ilyen ,(betanított munka) ide minden hülyét fel vesznek bizonyítéknak itt vagyok én. Én itthonról járok melózni mert közel van de mehetnék szállóra is biztosítják . 130-150 ezer nettó plusz juttatások.
2015. szept. 24. 19:48
 5/8 A kérdező kommentje:
nyomorék neked a b ku an yád az
2015. szept. 24. 20:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha segítenének, nem tettem volna fel a kérdést. A másodiknak köszönöm.
2015. szept. 24. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
3-as, azt hiszem, Cyrano mondta: "magamat kigúnyolom ha kell, de mástól ezt nem tűröm el." Örök érvényű mondás, érdemes megjegyezni.
2015. szept. 25. 07:55
 8/8 anonim ***** válasza:
78%

Mar nem azert, kedves kerdezo de a nyomorek jelzot em hiaba hasznalta az egyik valaszolo. Ahogy a kerdest megfogalmaztad, nekem is az jutott eszembe, hogy nem vagy szazas.

"nem tudom, hogy kell elmenni dolgozni" Hany eves vagy???

2015. szept. 25. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!