Azt a feladatot kaptam a tulajtól, Hogy költöztessek be egy uj albérlőtársat abba a lakásba ahol én is lakom. Mikre figyeljek az uj lakó személyével kapcsolatban?
Böngészd a hirdetéseket!
Lófarkas kislány hasonló adottságú lakótársakat keres! :-)
Szerintem tök jó dolog, ha nem a tulaj visz valakit oda, hanem titeket, már ott lakókat kérnek meg, hogy szerezzetek még valakit. Ezt nagyon jól látod.
Ha budapesti lakásról van szó, akkor nagyon egyszerű a feladatod. Felteszed a hirdetést akár jófogásra, ingatlan.com-ra, facebookra és záporoznak a jelentkezők.
A komolyakat meginvitáljátok, megmutatjátok a lakást, megkérdezitek mivel foglalkozik, milyen az életvitele és ritmusa. Elmesélitek az elvárásaitokat (ne csináljon 3 naponta házibulit, ne trombita legyen a fő hangszere, amin napi 5 órát gyakorol, takarítson, stb.), mindent megbeszéltek, amire kíváncsiak vagytok. Pár napot adtok a jelentkezőknek, majd egy este leültök a lakótársaddal és kiválasztjátok a legszimpibbet. Nagyjából ennyi.
Esetleg burkoltan, finoman érdemes rákérdezni az anyagi lehetőségeikre, hogy lássátok, hogy fizetőképes lesz-e és én azt mondom hagyatkozzatok a megérzésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!