Kiadhatok egy ingatlant bérbe, ha csak résztulajdonos vagyok és a többi tulaj benne lakik?
Figyelt kérdés
2015. aug. 30. 16:02
1/13 anonim válasza:
Csak ha a többiek beleegyeznek.
2/13 A kérdező kommentje:
Ezt most erkölcsileg vagy jogilag?
2015. aug. 31. 14:01
4/13 A kérdező kommentje:
Pont az a lényeg, hogy bosszantásból akarom kiadni. Az egyik tulaj tobb, mint egy milkával tartozik, pedig röhögve ki tudná fizetni. Szóval hamarosan az enyém lesz az ingatlan egy része, ami nekem marhára nem kell és sz@rt sem tudok vele kezdeni. De ha beköltöztetnék pár nem ma barnult gyereket, akkor igen gyorsan kifizetné a tartozását.
2015. aug. 31. 17:53
5/13 anonim válasza:
:)A tulajdonrészedet viszont eladhatod valakinek. Eddig ott laktál? Mert ha van ott egy szoba, vagy lakrész, amiben te laksz, szerintem azt kiadhatod nyugodtan. (De nem tudom mi lenne a legjobb megoldás ilyenkor, igazából még csak most leszek másodéves.)
6/13 A kérdező kommentje:
Dehogy lakom ott! Még abban a városban sem! Nem hiszem hogy bárki megvenne egy negyed házat...... Ezért ez a megoldás
2015. aug. 31. 19:24
7/13 anonim válasza:
Ezt sajnos akkor sem lehet, meg nekik akkor ki kellene költözni, mert a bérlőnek gondolom az egész kell, és elmenni gondolom mem lesznek hajlandóak, úgy meg nem veszi ki senki. Esetleg megpróbálhatod megváltatni velük a részedet, mármint, hogy ők vegyék tőled.
8/13 A kérdező kommentje:
Engem az sem érdekel ha nem fizetnek bérleti díjat. Felőlem bemehet oda 10 menekült is. Csak be tudjam jelenteni őket a lakcím nyilvántartóban
2015. aug. 31. 20:05
9/13 anonim válasza:
Hát akkor ha így gondolod, ne bérbeadd, hanem fogadj be néhány csövest, vagy menekültet hozzájuk.
10/13 anonim válasza:
De bejelenteni is csak úgy lehet valakit, ha a tulajdonos hozzájárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!