Budapesten hol érdemes albérletet keresni a Semmelweis és a BKF között?
Hárman szeretnénk albérletbe költözni ősztől, én a Semmelweisre készülök (Corvin negyed/Klinikák környéke), a többiek pedig a BKF-re (Örs vezér terétől nem messze). Olyan albérletet szeretnénk, ami körülbelül a kettő közé esik, hogy ne keljen túl sokat utazni(több mint 35-40 percet), valamint fontos dolog lenne, hogy biztonságos legyen a környék.
Tudnátok ajánlani kerületeken belül részeket, utcákat, ahol érdemes lenne keresgélnünk?
Előre is köszönöm!
" Olyan albérletet szeretnénk, ami körülbelül a kettő közé esik, "
Hehe, kb a ketto kozott van BP leggettosabb kornyeke. Ha van penzetek, akkor Deak Ferenc ter korul tokeletes lenne, kek meg piros metroval <30 perc alatt beertek, bulizohelyek is kozel vannak. :)
Köszönöm a kommentet!
Hát igen, elég nagy a két suli között a táv, és mivel nincs rálátásunk a helyzetre, ezért is írtam ki ezt a kérdést.
a szórakozóhelyek közelsége nem igazán vonz, fontosabb tényező a biztonság.
Nem tudom, hogy Budáról milyen nehézséggel lehet eljutni a két sulihoz, de ha esetleg akad olyan része, ahonnan ez 30 percen belül megoldható tömegközlekedéssel, és illik rá a fent leírtak, akkor azoknak is örülnénk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!