Szeretnék kiadni egy albérletet. Milyen szerződést kell kötni, hogyha az albérlő nem fizet akkor kirakhassam?
Figyelt kérdés
Még sosem adtam ki, ez lenne az első. Viszont rengeteget olvastam a témában és meglepődve tapasztaltam, hogy sok tulajdonos évekig nem tudta kirakni a nemfizető albérlőt, mert védte birtokvédelmi jog.2015. máj. 30. 11:10
1/4 anonim válasza:
Közokirat kell, mert akkor azonnal végrehajtható a kilakoltatás nem fizetés esetén, nem kell éveket várni a per végére. Tehát közjegyzőnél kell elkészíteni a bérleti szerződést.
2/4 anonim válasza:
Így van, ahogy az első írta. Közjegyzővel írasd!
3/4 anonim válasza:
Van egy Facebook-csoport erről, azt olvasd el, átverések elleni tippek, nem jut eszembe a címe.
4/4 anonim válasza:
A papir is fontos, de szerintem a legfontosabb, hogy megbizhato bérlőt találj. Ez talán a nehezebb feladat.
Mert az tök jo ha nem kell varni eveket, de azert azt ne gondold, hogy junius 10-ig kell fizetnie és te junius 11-én utcara tudod rakni ha nem fizetett. Mindenkepp buksz valamennyit csak megfelelo szerzodessel joval kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!