Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szeretnék kiadni egy albérlete...

Szeretnék kiadni egy albérletet. Milyen szerződést kell kötni, hogyha az albérlő nem fizet akkor kirakhassam?

Figyelt kérdés
Még sosem adtam ki, ez lenne az első. Viszont rengeteget olvastam a témában és meglepődve tapasztaltam, hogy sok tulajdonos évekig nem tudta kirakni a nemfizető albérlőt, mert védte birtokvédelmi jog.
2015. máj. 30. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Közokirat kell, mert akkor azonnal végrehajtható a kilakoltatás nem fizetés esetén, nem kell éveket várni a per végére. Tehát közjegyzőnél kell elkészíteni a bérleti szerződést.
2015. máj. 30. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy az első írta. Közjegyzővel írasd!
2015. máj. 30. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Van egy Facebook-csoport erről, azt olvasd el, átverések elleni tippek, nem jut eszembe a címe.
2015. máj. 31. 03:01
 4/4 anonim ***** válasza:

A papir is fontos, de szerintem a legfontosabb, hogy megbizhato bérlőt találj. Ez talán a nehezebb feladat.

Mert az tök jo ha nem kell varni eveket, de azert azt ne gondold, hogy junius 10-ig kell fizetnie és te junius 11-én utcara tudod rakni ha nem fizetett. Mindenkepp buksz valamennyit csak megfelelo szerzodessel joval kevesebbet.

2015. máj. 31. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!