Létezik ilyen albérlő?
"Tudom, hogy fárasztó munka után még az udvaron tenni-venni, de hát egy csomóan csináljuk ezt!"
És fizetsz érte?
AMíg találok kényelmes albit, addig tuti nem gereblyéznék.
#1: Igen, úgymond fizet érte, írta, hogy kevesebb pénzt kérne inkább...
Nem tudom, nekem magától értetődik, hogy ha kiveszek egy házat (még ha le is van zárva egy szoba), akkor valamennyire rendben tartom a kertet, udvart is. A cseresznyeszedés pedig amúgyis élvezet :) Hetente nem nyírnék füvet, csak amilyen gyakran én szoktam :)
Amikor házat béreltem, műveltem a kertet is és befőztem a birsalmát :) Ezzel nem volt bajom, azzal, hogy hidegebb téli éjszaka 10 fokot esett a hőmérséklet a kegyetlenül rossz nyílászárók miatt, már sokkal inkább...
Viszont laktam olyan házban, ahol hárman-négyen voltunk bérlők, de a srácok nem értették, miért kellene nekik havat lapátolni (sarkon volt a ház, elég problémás járdával, nem volt egyszerű, de azért ennyi belefért nekem :)).
Úgyhogy van ilyen ember, de nem tuti, hogy Ti is találkozni fogtok vele, kedves kérdező :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!