Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » A barátom csaja hozzánk...

A barátom csaja hozzánk költözött, de erről nekem nem szólt senki?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vett a barátom egy lakást, én havonta fix összegért lakok nála, az egyik szobában. Eddig ketten voltunk, de két hete idecuccolt a barátnője, és azóta itt van. Eddig csak gyanús volt, de most már ha vidéken volt látogatóban a családjánál, ide jön haza utána, nem a kolijába, akár itt van a barátom akár nincs. Szerintetek hogy lehetne megoldani ezt a problémát? (Esetleg én fizetek kevesebbet, természetesen miután elnézést kér tőlem a haverom, hogy ennyire szarik a barátai véleményére?
2015. ápr. 29. 15:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
De most mit sírsz? Saját szobádban csak tudsz dolgozni, tanulni. Ha nem tetszik keresel másik helyet. Most akárhogy nézzük, ha a saját lakásodban lehetőséged lenne összeköltözni a saját barátnőddel, akkor te sem halogatnád a dolgot csak mert a 3-ik félnek nem tetszik.
2015. ápr. 30. 18:30
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
a csajt be kell kopni a szuleinel, hogy nem jar a koliba
2015. máj. 2. 12:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem tartozik rád, sajnos... azt visz oda, akit akar. Üzletben nincs barátság. :)
2015. máj. 6. 04:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Amúgy lehet hogy a csajnak sem tetszik, hogy te ott vagy. Esélyes, hogy kitesznek, én sem szívesen döngetnék valakit úgy, hogy a szomszédban a haver hallgatózik.
2015. máj. 6. 04:17
 15/17 anonim válasza:
Bizony, úgy lett volna korrekt, ha a barátod erről előre tájékoztat. Nyilván nem küldheted el a csajt, de mivel bérlő vagy, jogaid is vannak. Érthető, hogy a megváltozott lakáshasználati feltételek miatt kevesebbet szeretnél fizetni. Le kellene ülnötök megbeszélni az új helyzetet. Gondolom, nincs szerződés, amire hivatkozhatnál, így csak a barátod korrektségében bízhatsz.
2015. máj. 6. 11:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Sajnálom a szitut, szerintem ülj le vele, és kérdezd meg, szép nyugodtan, hogy most mi van, mert hogy eredetileg nem ez volt a deal.

Kérdzed meg, hogy mostantól permanensen kerülgetned kell-e a csajt napközben?

Ha igen, és nagyon zavar, akkor szerintem nézz őj albi után.

2015. máj. 6. 19:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Már hogy ne lenne óriási különbség egy odaköltözött nőtől!

A konyhával ne is törődjünk, de a fürdőn való osztozkodás szörnyű lehet. Két férfi egymás között nem kell,hogy zárja az ajtót minden kis szájöblítéshez.

Erre egy nő a minden havi bajával elfoglalja a fürdőt. És vannak nők,akik bizony nem igényesek,hogy mit hagynak maguk után.

Egy két emberre tervezett fürdőt háromnak használni, ha egy közülük sokkal többet kell,hogy használja, az borzalom.

Igazából a helyzet ugyanaz, mintha a barát megnősült volna.

2015. máj. 26. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!