Ha a tulajdonos azt állítja adózik az albérlet után amiben az albérlője lakik, az miben nyilvánul meg? Mivel tudja ezt alátámasztani? Hogy tudok ennek utána járni igaz e?
Én a fogyasztóvédelemhez fordulnék, hogy nem adnak számlát, talán fel tudnak világosítani.
Azt sem hiszem, hogy valaki hivatalosan kiadja és ne tudjon róla számlát adni.
/Nekem meg attól fordul fel, hogy Mo.-on mindenki adócsaló.
#11:
"Azt sem hiszem, hogy valaki hivatalosan kiadja és ne tudjon róla számlát adni." - Internet korában egyszerű gyors infót találni: a lényeg adószám nélkül is kiadható hivatalosan bevallással, de számlát nem tudsz adni, mert ahhoz már kell adószám, de itt egy link mert nem hiszel nekem (én vagyok a #8-as): [link]
"Nekem meg attól fordul fel, hogy Mo.-on mindenki adócsaló."-Ha mindenki adócsaló akkor megfogalmazásod szerint: Te is az vagy, ha Mo.-on laksz.
"Én a fogyasztóvédelemhez fordulnék, hogy nem adnak számlát, talán fel tudnak világosítani." - Gratulálok! Fogalmad nincs, hogy hogyan vette ki az ingatlant, mik a körülmények, én se, ezért kérdeztem rá: "Megbeszélted a számlát az albérlet kivételekor?"
A lényeg: szerinted mindenki adócsaló és a fogyasztóvédelemhez kell fordulni függetlenül attól, hogy mi a valós helyzet :( A fogyasztóvédelem feladata nem általános információs irodánként működni, van épp elég dolguk a valós problémákkal foglalkozni!
Kérdező, milyen számlát vársz te másfél éve? :O
Ha számlásan vetted ki, azt másfél éve, minden hónapban meg kellett volna kapnod. Nem tűnt fel, hogy 18 hónapja nem kapsz számlát a bérleti díjról??? S ahogy előttem leírták, attól még adózhat egy bérbeadó, ha nem ad minden hónapban számlát. Persze ha igényli a bérlő, akkor kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!