Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ha a tulajdonos azt állítja...

Ha a tulajdonos azt állítja adózik az albérlet után amiben az albérlője lakik, az miben nyilvánul meg? Mivel tudja ezt alátámasztani? Hogy tudok ennek utána járni igaz e?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 08:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
15%

Én a fogyasztóvédelemhez fordulnék, hogy nem adnak számlát, talán fel tudnak világosítani.

Azt sem hiszem, hogy valaki hivatalosan kiadja és ne tudjon róla számlát adni.

/Nekem meg attól fordul fel, hogy Mo.-on mindenki adócsaló.

2015. ápr. 8. 13:17
 12/17 anonim ***** válasza:
61%
Mi közöd van hozzá hogy adózik-e? Az csinál a pénzével amit akar, ha akarná akkor minden nap vehetne egy pokémon bábut, semmi közöd hozzá.
2015. ápr. 8. 13:28
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

#11:

"Azt sem hiszem, hogy valaki hivatalosan kiadja és ne tudjon róla számlát adni." - Internet korában egyszerű gyors infót találni: a lényeg adószám nélkül is kiadható hivatalosan bevallással, de számlát nem tudsz adni, mert ahhoz már kell adószám, de itt egy link mert nem hiszel nekem (én vagyok a #8-as): [link]

"Nekem meg attól fordul fel, hogy Mo.-on mindenki adócsaló."-Ha mindenki adócsaló akkor megfogalmazásod szerint: Te is az vagy, ha Mo.-on laksz.

"Én a fogyasztóvédelemhez fordulnék, hogy nem adnak számlát, talán fel tudnak világosítani." - Gratulálok! Fogalmad nincs, hogy hogyan vette ki az ingatlant, mik a körülmények, én se, ezért kérdeztem rá: "Megbeszélted a számlát az albérlet kivételekor?"

A lényeg: szerinted mindenki adócsaló és a fogyasztóvédelemhez kell fordulni függetlenül attól, hogy mi a valós helyzet :( A fogyasztóvédelem feladata nem általános információs irodánként működni, van épp elég dolguk a valós problémákkal foglalkozni!

2015. ápr. 8. 13:56
 14/17 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező, milyen számlát vársz te másfél éve? :O

Ha számlásan vetted ki, azt másfél éve, minden hónapban meg kellett volna kapnod. Nem tűnt fel, hogy 18 hónapja nem kapsz számlát a bérleti díjról??? S ahogy előttem leírták, attól még adózhat egy bérbeadó, ha nem ad minden hónapban számlát. Persze ha igényli a bérlő, akkor kell...

2015. ápr. 8. 14:39
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
A számlát kérjed akkor tőle, és ne az adózásával, hanem a számlával foglalkozzál!
2015. ápr. 8. 16:13
 16/17 anonim ***** válasza:
92%
Hát igen.Ha abban eggyeztettek meg,hogy mindig ad számlát,addig a pénzt sem szabadott volna átadni,amig nem adja a számlát.Gondolom senki nem alkalmazott erőszakot az első számla meg nem kapása után,hogy továbbra is ott maradj.-Az adócsalás tényleg nem szép dolog- a napi problémák,nyomor,stb sem az.Aki ebben az országban él tudja,az áfa mértékét,meg hogy ez is általában duplán van.+a sok egyébb adófajtát.Engem inkább az undorít,hogy emberek éheznek,miközben az adóbevételek egy jó részét törvényesen ellopják.
2015. ápr. 9. 09:15
 17/17 anonim ***** válasza:
71%
16. Miért lenne adócsalás? A kérdező sem tudja,hogy a tulaj adózik-e vagy sem. Nem kell számlát adni,elég az adóbevallásban feltüntetni a bevételt!
2015. ápr. 9. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!