Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ha egy albérlet mindenben...

Ha egy albérlet mindenben teljesen megfelel, de az egyik tapétája nagyon undorító, szerintetek a tulajdonos megengedné hogy (saját költségre természetesen) átfestessem?

Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 15:12
 1/7 csabika1971 ***** válasza:
95%
Erre az esély 90%. Csak az kell hozzá, hogy az ötleted neki is tetsszen.
2014. nov. 21. 15:20
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Ja-ja. Igaza van az elsőnek. Bár mikor az egyik bérlőm sötétlilára festette a konyhát, közöltem, hogy festesse át . (borzasztó ronda volt. De normális színekre mindig igent mondtam:)
2014. nov. 21. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Az albérlő a lakás belsőrészét köteles karban tartani! Vagyis, a tulajnak- semmi köze, hogy milyen színűre festem!
2014. nov. 21. 16:46
 4/7 csabika1971 ***** válasza:
92%
Ám legyen #3. De mikor elhagynád az albérletet, és a tulaj azt mondja állítsd vissza az eredeti állapotokat, ahogy lakást kaptad (vagy estlegesen ha van kauciód, azt nem kapod vissza). Akkor ne álljon félre a szád, mert előzőleg vele nem egyeztettél. Mert a lakás nem a tiéd, hogy bármit önhatalmúlag átalakíts benne, hisz csak bérled, és nem a tiéd.
2014. nov. 21. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, vagy nem engedi, vagy még üröl is,hogy felfrissíted a szobát.
2014. nov. 21. 17:14
 6/7 anonim ***** válasza:
11%

#4-s -nem átalakítod-felújítást végez, hanem festet!Nem mindegy!Te sem hiszed el, hogy a tulaj szabja meg-kékre fessem, vagy fehérre!

Továbbiakban nem akarok ezen vitatkozni-különben soha nem laktam, lakok albérletben csak tudom! Olvass sokat! baj baj!

2014. nov. 21. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:

"Te sem hiszed el, hogy a tulaj szabja meg-kékre fessem, vagy fehérre!"

Tekintve hogy saját lakása, azt megszabhatja, és általában szerződésbe is írja, hogy neked meg kell őrizned, vagy kiköltözésnél vissza kell állítanod az eredeti állapotot, így a minimum hogy megkérdezed erről.

A kérdés maga meg hülyeség, mert honnan tudjuk mit enged a tulajdonos, őt kell erről megkérdezni.

2014. nov. 22. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!