Mit tegyünk vagy mondjunk hogy megkapjuk az albit?
Azt javaslom, hogy kérd meg az állami albérleti támogatást. Kettőtöknek együtt havi 200.000.-Ft jár. Tehát nem kell mondani, hogy pontos fizetök lesztek, ugyanis kénytelen leszel pontosan fizetni, mert csak akkor kapot meg az államtól a következő havit, ha az előzőt már átutaltad a lakástulajnak és bankbizonylattal igazolod az állam felé.
Ez egy ajándék pénz, támogatás, nem kölcsön és a rezsit is fizetheted belőle, nem kell visszatériteni. Egyes lakástulajdonosok úgy érvényesitik a túlfizetést, hogy mikor lejár a támogatás, utána még sok hónapig ingyen lakhatsz, hiszen kifizette az állam helyetted.
A pontos fizetés szinte minden más szempontot überel, de azért a 4-es válaszoló szempontjai is igen fontosak, tartsd be őket.
Ja és ne legyen kutyád, macskád, gyereked, mert az a legtöbb helyen kizáró ok.
Mi vendéglátásban dolgozunk mindketten, mégis minden lakást megkaptunk volna, amit megnéztünk. Amit nem szerettünk volna, mert árulták, mi meg hosszútávra kerestünk, azért is felhívtak, hogy a minket választottak.
Szóval nem a 3 műszakkal lehet a baj...
És nem szemétség, hogy pofára megy, mert hát elég nagy vagyont kockáztat a bérbeadó, még jó hogy megválogatja, kinek adja ki a lakását.
Pár napja nyitottam egy fórumot a küvetkező cimmel:
Ki tud többet az albérleti támogatásról? Mindenki havi 100.000.-Ft támogatást kap, vagy van, aki kevesebbet? Milyen kiskapuk vannak, hogy az is megkapja, akinek nem járna?
Elárasztottak engem a jelentkezők jobbnál jobb ötletekkel, de ami a lényeg sok olyan van közte, aki kipróbálta már a támogatást és beszámol róla, hogy hogy tudta elintézni.
Ezeket az információkat meg tudom veled és bárki mással is osztani, ha irsz nekem a külön erre a célra létrehozott Emailemre:
bubotibor@gmail.com
Ha pedig bárkinek van jó ötlete, amivel a jogosulatlannak hitt jelentkezőt jogosulttá tudjuk tenni, vagy a havi kiutalt összeget emelni, az időtartamot emelni, az ügyintézés egyszerüsiteni, az úgyszintén irjon a fenti Emailre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!