Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit tegyünk vagy mondjunk...

Inuyasa kérdése:

Mit tegyünk vagy mondjunk hogy megkapjuk az albit?

Figyelt kérdés
Eddig 3 helyen voltunk lakás ügybe és egyszer se nyertük meg ,Ha egyböl meghallják hogy 3 müszakba dolgozunk mind a ketten már köszönik szépen vagy majd értesitenek ,Most hogy költözzünk igy össze ,?Mit mondjunk vagy mit ne ?tanácsok?kicsit szemétség hogy pofára megy minden ,
2015. febr. 8. 14:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nem a három műszakkal van a baj.. az miért lenne gond a tulajdonosoknak, nincs összefüggés.
2015. febr. 8. 14:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként igen, tényleg pofára megy minden. Ha belegondolok, én is olyannak adnám ki a lakásomat, akik elsőre is egyből szimapatikusak, plusz azért az se árt, ha valaki ismeri őket, tehát inkább ismerősnek.. minthogy pórul járjak.
2015. febr. 8. 14:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem a 3 műszakkal van a gond. Egész albit próbáltok kivenni vagy lakótárs keres maga mellé embereket? Ha utóbbi, akkor egyértelműen a 3 műszak a ludas.
2015. febr. 8. 15:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Pár tipp:

1. Öltözzetek fel normálisan. Nem tudom, hogy néztek ki de őszintén, nem várható el a tulajtól, hogy szimpátiát keltsen benne, ha valaki melegítőnadrágban és szemetezzsákkabátban jelenik meg a lakás megtekintésére. Nem kell öltönybe vágni magatokat, de ne szakadt farmer meg hasonlók. A megjelenés fontos, ez kelti az első benyomást az emberről. Ha tiszta, ápolt, jó megjelenésű vagy, az már jó pont - rögtön azt feltételezik rólad, hogy normális életvezetésű, tisztességes ember vagy. Ellentétben egy melegítős, büdös lehelletű fazonról, háát. Minden eszébe jut az embernek, csak nem az, hogy egy egyenes és fizetőképes egyénről van szó.

2. Viselkedjetek, beszéljetek normálisan, illemtudóan, udvariasan. Kézfogás, a illedelmes köszönés, szemkontaktus (nem félrebámulni és elpislogni meg a cipőnket nézni, mert ez a sunnyogás első jele). Legyetek határozottak, felkészültek: akár írhattok is egy listát a lakással kapcsolatos fontos kérdésekről. Magázódjatok, és akkor tegeződjetek, ha a tulaj felajánlja.

3. Ha a munkátokról kérdeznek, nem kell kitálalni mindent. XY cégnél dolgozom, X éve, mindkettőnknek van állása, kész. Nem kell közhírré tenni milyen beosztásban, hány forintos órabérért, hány műszakban és milyen ebédszünetekkel... Eleve nem értem, hogy jön oda a kérdés, hogy 3 műszak.

Ha van egyéb kérdésed, még szívesen írok. Nem bántásból mondom, de az írásképed alapján úgy gondolom, hogy tényleg nem a három műszakkal, hanem a stílusotokkal/megjelenésetekkel lehetett gond. Nem baj, ha nem túliskolázott az ember, de ahogy a kérdést feltetted, az több, mint kritikán aluli. Ha az életben is így beszélsz, viselkedsz, akkor nem csoda, hogy nem keltesz jóérzést az emberekben.

2015. febr. 8. 15:15
 5/14 A kérdező kommentje:
az irásmodommal semmi baj ,4 es voltam helyesirásbol android telorol kicsit nehéz irni ,nem a 3 müszakkal van a gond hanem ahol dolgozunk ,ott elég gyakran váltják az embert és sok a leépités igy eleve azt gondolják nincs biztos munkahelyem ,
2015. febr. 8. 15:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Négyes voltam helyesírásból :DDDDDD
2015. febr. 8. 15:21
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Telefonról is lehet normálisan írni, csak akarat kérdése.
2015. febr. 8. 15:21
 8/14 A kérdező kommentje:
nagyon jó de hidegen hagy milyen az írásmódom ,!azért írtam hogy normális válaszokat kapjak ,Az albérletnél a tulaj nem a helyesírásomat nézi hanem mást !
2015. febr. 8. 15:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem nem tévedtem, hogy a hozzáállással és a stílussal volt a probléma...
2015. febr. 8. 15:33
 10/14 A kérdező kommentje:
hát ahogy érzed !
2015. febr. 8. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!