20-on évesek! Milyen albérletben élni?
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 10:23
1/5 anonim válasza:
Hát az leginkább az embertől függ nem mindig a háztól
2/5 anonim válasza:
Az elején fura, meg kell szokni, hogy kijöttél a családból, mindent neked kell intézni stb, de egy idő után ez válik normálissá amíg családod nem lesz.
3/5 anonim válasza:
Nekem nem volt fura, 18 évesen költöztem el és már alig vártam, hogy önállóan intézhessem a dolgaimat, magamra főzhessek (azt előtte is tudtam már), mossak, vásároljak, stb...:)
Imádtam az első pillanattól fogva. Egyedül mikor beteg voltam hiányzott, hogy valaki ágyba hozza a teát nekem :)
4/5 anonim válasza:
Ha jó helyet, lakást, bérbeadót fogsz ki, akkor elég kellemes.
5/5 anonim válasza:
Király. Éltem 6 évig koliban, már utáltam h soha csend, semmi magánélet. Utána albérletben közös szobában, az megint nagyjából koli fíling volt, most vagyok úgy, hogy saját szoba, az úgy már egész kellemes, senki nem zavar, én se senkit, és önállóan lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!