Én és a párom havi 165 ezr forintból élünk,32 évesek vagyunk, albérletben lakunk és van 2millió forint megtakaritásunk . Mikor lehet saját othonunk, és hogyan ebben az országban?
Bocs, ha indiszkrét vagyok, de a 2 millát a havi 165kból raktátok össze?
A 2misi egyébként már elég önerőnek. Itt nálunk, Kecskeméten, 6-7 milla között már nagyon korrekt kecókat lehet venni. A szomszédos Kiskunfélegyházán 4,5-5misitől. Ja és nem egy szobás, hanem minimum másfél-két szobás lakásokról van szó.
Ha havi 50-et vagy kevesebbet fizettek albira, akkor maradjatok albérletben és éljetek boldogan!!! Alapítsatok családot és gyűjtögessetek továbbra is, mert ügyesek vagytok!
Amikor saját lakást veszel, akkor már nehezebben mozdulsz, nehezebben költözöl el, ha mégsem jó ott, ha magas magas a rezsi, ha mégsem olyan jó a ház szigetelése stb. Egy csőtörésre, bojler, cirkó elromlásról már ne is beszéljünk... Amíg albiban laksz az mind a tulaj sara, neked attól nem lesz kisebb a pénztárcád...
(32 éves vagyok, házat vettünk hitelre, de megbántam, inkább maradtunk volna albérletben... Most jobban kijönnénk anyagilag... Gyerek??? Mikor??? Hova??? Miből???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!