Átlagosnak számít, ha egy vízszerelő 100 ezer forint munkadíjat kér egy 4m2es fürdőszoba vizesblokkjának kialakításáért? (csövezés, kád, szerelvények )
Figyelt kérdés
3 ajánlatot is kértem a városból, szinte mind azonos áron dolgozik. Ha én kereshetnék diplomámmal 2 nap alatt ennyit....2011. febr. 1. 14:42
1/16 anonim válasza:
az enyém még ennél is kisebb, és az volt tavalyelőtt 80 ropi. tegyük hozzá Bp-en.
ettől függetlenül pofátlanságnak tartom.
2/16 anonim válasza:
Hát szerintem ez nagyon sok. Ha pesti vagy én akkor is vidékről vinnék oda szerelőt aki sokkal de sokkal olcsóbban megcsinálja.
Miket el nem tudnak kérni?Még van képük!
3/16 anonim válasza:
Ha ő hozza neked a házadhoz a kádat,csapokat, rézcsöveket,csatorna csöveket, cipel,fúr,farag,vés,forraszt,szerel,sziloplasztozik,segédet hoz,gépeket hoz,akkor... sok a 100 ezer??? Na ne vicceljünk már..
4/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem ő hozza a kádat, csapokat, mosdót sem. Ő csak dolgozik. Ja és ez a szakmája,ezt várom el. De nem ennyiért.!
2011. febr. 1. 19:48
5/16 A kérdező kommentje:
És segédet sem hoz
2011. febr. 1. 19:48
6/16 anonim válasza:
Aha.1 mosdó csaptelep csere 7500Ft.(csap nélkül)Akkor?
7/16 A kérdező kommentje:
Nézd, mint mondtam ez a szakmája. Mindenkinek megvan a saját hivatása, de a 6-7 ezer forintos órabért én akkor is sokallom, cseréljen akár kádat, csapot vagy tömítést...Az ápolónők meg szart takarítanak óránként ötször, mégis minibálbért kapnak. Vagy az orvos, aki felelősségteljes melót csinál , 5-8 évig tanul.. sorolhatnám . Igazságtalan szerintem.
2011. febr. 1. 20:39
8/16 A kérdező kommentje:
MÉg valami: ezek szerint ma Magyarországon mindenki annyi pénzt kér, amennyit nem szégyell, és ezek szerint a szakmunkások a leggazdagabb fizetésűek...
2011. febr. 1. 20:41
9/16 A kérdező kommentje:
MIndegy. Csak felháborítónak tartom, hogy mire az ember kifizet egy vizest, egy villanyszerelőt, egy kőművest, egy ácsot, aki berakja a tetőtéri ablakot,megveszi az anyagokat és a csempéket , 600 ezer forintos fürdőszobája lesz, ami nem is puccos. Beszarás.
2011. febr. 1. 20:47
10/16 anonim válasza:
Nálunk két éve az ismerős vízszerelő 150 ezer munkadíjért átépítette a ház teljes vízvezeték és fűtéshálózatát. Ahhoz képest szerintem sok. Bele se merek gondolni, hogy mennyibe lett volna, ha nem ismerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!