Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Átlagosnak számít, ha egy...

Átlagosnak számít, ha egy vízszerelő 100 ezer forint munkadíjat kér egy 4m2es fürdőszoba vizesblokkjának kialakításáért? (csövezés, kád, szerelvények )

Figyelt kérdés
3 ajánlatot is kértem a városból, szinte mind azonos áron dolgozik. Ha én kereshetnék diplomámmal 2 nap alatt ennyit....
2011. febr. 1. 14:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen munkát végez el.

Ha leírod akkor meg lehet saccolni az időt, és be lehet szorozni az órabérrel..

De a 100e nekem is soknak tünik..inkább megcsinálom én magamnak.

2011. febr. 1. 21:40
 12/16 anonim ***** válasza:

első vagyok asszem.

nos, nálam ebben a 80ban benne volt a wc (tartály is), mosdókagyló, törcsiszárítós radiátor meg mindenféle csövek.

meg az a cigánygyerek, aki asszisztált neki.

a csaptelepek nem, mert nem bíztam az ízlésében :P

2011. febr. 1. 21:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez jellemző az országunkra. Sírnak a szakmunkások jaj nincs meló jaj jaj, de azt nem mondja , hogy ő pofátlan módon 1 napos munkára képes kérni 100ezret, amiért sokan több mint egy hónapig güriznek. És tegyük hozzá, hogy csoda ha igényesen,jó minőségben csinálják meg. Felőlem éhen halhat az ilyen szaki. Szóval kedves kérdező, teljesen megértelek, és igazad van, szarjanak sünt.
2011. febr. 2. 15:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Én a vízvezetékeket szeretném kicseréltetni, kb. 40m csövet kell kicserélni olyan lakásban, ahol már le van verve a vakolat, csak ki kell venni a csöveket és betenni az újat, visszavakolni sem kell. Ez sztem 8-10órás munka, de még talán annyi sem, és 80e Ft-ért kínálja. /Vidék, BAZ megye/

Ja ez csak a munkadíj!!!

2014. júl. 31. 10:36
 15/16 anonim válasza:
Ha sokallod, csináld meg magad :)
2016. aug. 12. 23:00
 16/16 aphy válasza:
Mindenki csinálja meg magának a vizet a fűtést meg a gázt,és utána sopánkodjon hogy nem spórolt vele hanem a házát is tönkre tette!!! A smucik emberek ilyenek!!!
2019. aug. 24. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!