A férjemmel albérletben lakunk két éve. Tavaly télen a nagyszobánk tetőtéri ablaka egész egyszerűen magától betört, most az előszobáé is. Hallottatok már hasonló esetről?
Figyelt kérdés
Egyszer sem nyúltunk hozzá, de a tulaj ezt nem hitte el, és célozgatásokkal azt mondta, hogy mi törtük be az ablaknyitásra szolgáló vasrúddal, hiába mondtuk neki, hogy nem mi voltunk. Most a hidegben az előszoba tetőtéri ablaka tört be ugyanígy. Most megint azt állítja, mi voltunk, hisz még az üveges se hallott soha olyat, hogy egy üveg magától törne be. Legutóbb, mikor kikértem magamnak, hogy ilyen módon lehazugozzon bennünket, azt mondta, hogy nézzünk új albérlet után. Nagyon idegesítő, hogy ennyire rosszindulatú, mikor az ablak rossz minőségű vagy rosszul lett betéve. Szerintetek is ennyire hihetetlen, hogy egy üveg magától törjön be?2015. jan. 4. 04:15
21/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek, főleg a legutolsó válaszadónak! :) A tulajjal lerendeztük az egészet, elnézést kértem, hogy kicsit hevesen reagáltam, még akkor is, ha igazam volt. Csak ezért mondta, hogy el lehet menni. El kellett volna számolnom tízig előtte. Na de most legalább már tudjuk, hogy mi volt az oka a törésnek, mert ezek is Velux ablakok. Mindenképp megmutatom azért a tulajnak ezt a figyelmeztetést. :)
2015. jan. 5. 20:50
22/22 anonim válasza:
11-es voltam.
A link alapján én is visszavonom amit írtam.
Bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!