Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » A férjemmel albérletben...

A férjemmel albérletben lakunk két éve. Tavaly télen a nagyszobánk tetőtéri ablaka egész egyszerűen magától betört, most az előszobáé is. Hallottatok már hasonló esetről?

Figyelt kérdés
Egyszer sem nyúltunk hozzá, de a tulaj ezt nem hitte el, és célozgatásokkal azt mondta, hogy mi törtük be az ablaknyitásra szolgáló vasrúddal, hiába mondtuk neki, hogy nem mi voltunk. Most a hidegben az előszoba tetőtéri ablaka tört be ugyanígy. Most megint azt állítja, mi voltunk, hisz még az üveges se hallott soha olyat, hogy egy üveg magától törne be. Legutóbb, mikor kikértem magamnak, hogy ilyen módon lehazugozzon bennünket, azt mondta, hogy nézzünk új albérlet után. Nagyon idegesítő, hogy ennyire rosszindulatú, mikor az ablak rossz minőségű vagy rosszul lett betéve. Szerintetek is ennyire hihetetlen, hogy egy üveg magától törjön be?

2015. jan. 4. 04:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%

"ráadásul a ház tájolása is kedvez az ilyen eseteknek."

Szóval szerinted a tetőablakot tájolni kell?!

Ez a legújabb "albérlős" duma.

2015. jan. 4. 19:08
 12/22 anonim ***** válasza:
88%
Kedves kérdező! Van 1 ötletem! Ne vitatkozz! Vannak emberek akiket nemtudsz úgysem meggyözni! Sajna sokan szeretnek dobálózni... Mj: ha rám hallgatsz!#6 voltam!
2015. jan. 4. 19:25
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem mozog a tető, és ócska minőségű ablak van beépítve.
2015. jan. 4. 19:49
 14/22 anonim ***** válasza:
vagy rossz a szigetelés az üveg mentén befolyt a víz majd megfagyott és elpattant az üveg
2015. jan. 4. 19:55
 15/22 anonim ***** válasza:
89%

9-es vagyok. Szépen lepontoztatok, de mindegy, ez már csak egy ilyen oldal. Félre ne érts, én nem állítom, hogy hazudtok, csak arra próbáltam meg rávilágítani, hogy kicsit furcsa ez a helyzet. Most ideges vagy, amit természetesen megértek, de majd később, valóban gondold át a másik oldalról is a helyzetet. Láttam már 10 éve helyén lévő üveget minden ok nélkül szétrobbanni, de ez azért nem jellemző és egy műszaki beállítottság nélküli emberrel nehéz is elhitetni, hogy megtörténhet. Kétszer egymás után, meg még nehezebb. Mesélek egy hasonló történetet:

A mostani jeges időben a párom megcsúszott és beverte a fejét. Lett egy kis lila folt a bal szeme mellett. Azóta néhány ismerősöm úgy néz rám, mint gyújtogató a vizes szalmára, de aki valóban ismer, az tudja, hogy sosem bántanám. Ez a fontos, nem a szomszéd! Cseréljétek ki az üveget, a főbérlő meg számlázza le a biztosítónak (ha van neki).

2015. jan. 4. 20:01
 16/22 anonim ***** válasza:
15#: azért többet ne bántsad a bnődet, mert kétszer nem veszik be ezt a szöveget. :DDD (Vicc volt!)
2015. jan. 4. 20:25
 17/22 anonim ***** válasza:
Ok! Legközelebb vesére megyek, annak nincs látható nyoma állítólag :)
2015. jan. 4. 22:03
 18/22 anonim ***** válasza:
Viccen kívül tökre eltörném a nőverők, meg a kutyát/állatot főleg ok nélkül bántók kezét. Annál már csak a erőszakolók rosszabbak kb.
2015. jan. 4. 22:14
 19/22 anonim ***** válasza:
64%

Velux tetőtéri ablakról tudom, hogy volt egy-két típus 4 vagy 5 éve, amiből egy sorozatot visszahívtak, illetve díjmentesen kicserélték az üveget hasonló okok miatt. Elismerve, hogy az üveg minősége nem volt a megfelelő.

Negyedmilliós ablakokról beszélünk!

Ilyen van nekem is, szerencsére a sorozatszám különbözött az enyéimnek a visszahívottaktól.

Kicsit paráztam, mert itt mindkét üveg berobbant, akiknél rossz minőségű volt. Ráadásul a gyerekszobában is van egy ilyen ablak nálunk...

2015. jan. 5. 11:55
 20/22 KissTóth Plusz Kft. ***** válasza:

VELUX esetén ezt olvasd el:

[link]

2015. jan. 5. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!