A férjemmel albérletben lakunk két éve. Tavaly télen a nagyszobánk tetőtéri ablaka egész egyszerűen magától betört, most az előszobáé is. Hallottatok már hasonló esetről?
"ráadásul a ház tájolása is kedvez az ilyen eseteknek."
Szóval szerinted a tetőablakot tájolni kell?!
Ez a legújabb "albérlős" duma.
9-es vagyok. Szépen lepontoztatok, de mindegy, ez már csak egy ilyen oldal. Félre ne érts, én nem állítom, hogy hazudtok, csak arra próbáltam meg rávilágítani, hogy kicsit furcsa ez a helyzet. Most ideges vagy, amit természetesen megértek, de majd később, valóban gondold át a másik oldalról is a helyzetet. Láttam már 10 éve helyén lévő üveget minden ok nélkül szétrobbanni, de ez azért nem jellemző és egy műszaki beállítottság nélküli emberrel nehéz is elhitetni, hogy megtörténhet. Kétszer egymás után, meg még nehezebb. Mesélek egy hasonló történetet:
A mostani jeges időben a párom megcsúszott és beverte a fejét. Lett egy kis lila folt a bal szeme mellett. Azóta néhány ismerősöm úgy néz rám, mint gyújtogató a vizes szalmára, de aki valóban ismer, az tudja, hogy sosem bántanám. Ez a fontos, nem a szomszéd! Cseréljétek ki az üveget, a főbérlő meg számlázza le a biztosítónak (ha van neki).
Velux tetőtéri ablakról tudom, hogy volt egy-két típus 4 vagy 5 éve, amiből egy sorozatot visszahívtak, illetve díjmentesen kicserélték az üveget hasonló okok miatt. Elismerve, hogy az üveg minősége nem volt a megfelelő.
Negyedmilliós ablakokról beszélünk!
Ilyen van nekem is, szerencsére a sorozatszám különbözött az enyéimnek a visszahívottaktól.
Kicsit paráztam, mert itt mindkét üveg berobbant, akiknél rossz minőségű volt. Ráadásul a gyerekszobában is van egy ilyen ablak nálunk...
VELUX esetén ezt olvasd el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!