Nemsokára albérletbe bérelt kecókat átrendezhetem magamnak? Mármint ha egy idős nőtöl bérlem akkor most azok a szar régi bútorok lesznek a kecóba?
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 01:05
1/9 A kérdező kommentje:
Az albérletbe után kimaradt a ,,költözöm és"
2015. jan. 4. 01:07
2/9 anonim válasza:
Beszéld meg a nénivel, gondolom valaki engedi, valaki nem.
3/9 anonim válasza:
ha bútorozva veszed ki akkor igen. azokat szabadon rendezheted a lakásban
4/9 anonim válasza:
:DD Nem, odamész és a néni megkérdezi hogy a régi szar bútorszettet kéred, vagy az újat...
5/9 anonim válasza:
A szar régi bútorokat nem dobhatod ki, de átrendezheted a szobát ha előtte megbeszéled a nénivel. Vannak bérlők akik nem szeretik ha változások vannak.
Amikor én kiadtam a lakásomat bútorozottan ( teljesen új, modern bútorokkal) én sem örültem volna ha átrendezik, mert minden bútornak megvolt a maga helye. Bár ha kérték volna a lányok akkor megengedtem volna, hogy átrendezzék.De nem rendezték át, mert nekik így is jó volt.
6/9 anonim válasza:
nagy arcod van, kicsit szerényebben fiatalember
más embernek a tulajdonába költözöl, akinek fizetsz érte, pont annyit amennyit ér. ha szar, akkor a pénzed is szar
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm emberek a segítséget és hogy ilyen gyorsan visszaírtatok
2015. jan. 4. 12:06
8/9 anonim válasza:
Ez változó, van aki meg tudja oldani a tárolását, és akkor vehetsz újakat, van aki meg nem rajong érte.
9/9 anonim válasza:
Ha saját bútorokat akar vinni valaki, akkor keres egy bútorozatlan kiadó lakást. Ennyi a trükk. Ha meg bútorozottat keresel, nem kell kivenni azt, ami "szar". fizess olyanért, ami megfelel az ízlésednek - persze az új állapotú meg dizájnos általában többe is fáj. Ha nem beépített a berendezés, akkor oda teszed, ahova akarod, csak kiköltözés előtt ne felejtsd el vissza is rendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!