Párommal jobban járunk, ha a szülei házába költözünk, vagy menjünk albérletbe? (részletek lent)
A szülei házában van egy félkész lakrész, 20 négyzetméteres, egy ágy, kis konyha, wc, fürdő van benne, ami hiányzik az a bojler, sütő, mosógép, amúgy még modernnek is mondható, pesttől fél órára vagyunk vonattal.
Mivel esővízes rendszerre is rá van csatlakoztatva, és lehetőség van a fával fűtésre, a rezsi szinte elhanyagolható, nagy a kert is, jó a levegő.
Külön bejáratú részben vagyunk az anyóstól.
Nos én arra gondoltam, hogy az albérlet bérleti díja helyett "befejeznénk" ezt a félkész lakrészt, esetleg a tetőtérig kibővítenénk szépen lassan a lakást, és itt élnénk.
A ház másik felében él a párom anyja (anyósom) de nem sok vizet kavar, néha átkopog, ha jön a postás, ad süteményt, húst, gyümölcsöt, más probléma nem szokott lenni. (pl pénzt kérne, kötekszik)
"jó, de hát nálunk nincs ilyen. Egyenlőre, sőt, mivel kisebb felújításokba fektetjük a pénzünket az anyós fizeti konkrétan a rezsinket pár hónapja."
Persze először nálunk sem volt. Sőt én el voltam ájulva, hogy milyen jó fej az anyja. Aztán már nem voltam vendég, meg kiderült, hogy milyen képmutató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!