Ti ennyiböl egyedül élnétek, vagy inkább társbérletben?
Havi netto 180-200 ezres fizura szamitok. Kezdo mernok vagyok.
Most BP mellett élek egy kisvarosban, egyedül. Mindent osszevetve teli honapban kb 80 bol tudnek kijonni. Plusz 30 elmegy kajara es akkor meg nem is szorakoztam.
Azt tervezem, hogy egy ev mulva bekoltozom pestre vkihez tàrsbérletbe. Ennek az lesz a hatranya, hogy naponta kb 5 kor Kell majd kelnem, es delutan 6 ra erek haza. Viszont kb 50 ezerbol kijonnek egy honapban. Ti mit tennetek a helyemben?
Én megkérdeznélek téged, hogy neked melyik tetszik jobban.
Te tudod, mennyire van szükséged a pénzre és azt is, hogy elviseled-e a társat a bérletben. Az 5-kor kelésbe még senki sem halt bele, az tuti.
Ha jól értem, még nincs is meg az állásod. Innentől nem értem a kérdést.
Egyébként ilyen fizuból én nem mennék társbérletbe. Évekig éltem különféle lakótársakkal, idegesítő és fárasztó. Most a párommal élek együtt, kettőnkre 80-90 ezerből jön ki egy egyszobás lakás. Nyilván ha egyedül élsz, valamivel olcsóbb. De senki nem traktál a baromságaival, nem kell elviselni az idióta vendégeit, netán ahogy kétnaponta az éjszaka közepén arra ébredsz, hogy csapkodják az ágy végét a falhoz és roppantul élvezik. Olyan lakótársam is volt, aki dj akart lenni, és ha hajnali ötkor jött rá az "ihlet", akkor akkor állt neki dübörgetni a hangfalait - és nem értette, mi ezzel a gond.
Igazából egy normális "lakótársam" volt, amikor egy öreg néninél vettem ki egy szobát. Ő reggel elment, mire én felébredtem, és aludt, mire hazaértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!