Lehetséges hivatalosan egyedül lakni 17 évesen?
Figyelt kérdés
7 hónap múlva töltöm be a 18. évemet. Nagyszüleimmel élek az iskolámtól nagyon messze mivel a szüleim külföldön élnek. Van az iskolámhoz viszonylag közel egy ház ahol anyával éltem. A ház a miénk és ott van az állandó lakcímem. Lehetséges, hogy egyedül ott lakjak hétköznap? Nagyszüleim attól félnek, hogy ha kiderül akkor elvesznek tőlük, mivel nagymamám a gyámom.2014. aug. 27. 20:57
1/6 anonim válasza:
Milyen szulok hagyják magára a gyereüket es koltoznek kulfoldre?! :O
2/6 A kérdező kommentje:
Kosz de ezzel nem jutottam előrébb.....
2014. aug. 27. 21:54
3/6 kovpet válasza:
Szerintem senki sem foglalkozik ezzel, hacsak nem történik valami nagy baj. Ha meg valaki feljelent, mire lemegy az eljárás, te már 18 leszel így nem lesz semmi.
4/6 anonim válasza:
Ha nem csinálsz semmi balhét, nem hívod fel magadra a figyelmet, amíg nagykorú nem leszel, akkor simán. Csak diszkréten! :)
5/6 anonim válasza:
Szerintem is simán mehetsz. Nagymamádnak nem kell aggódnia, manapság már nem figyelik úgy a lakosságot :)
És egyébként számodra sem lesz rossz, hogy tanulsz egy kis önállóságot.
6/6 anonim válasza:
Egyes: nem hagyták a templom lépcsőjén, a nagyszülőknél lakik.
Elvileg nem lehetséges, gyakorlatilag senki sem ellenőrzi.
Szerintem próbáld ki az önállósodást, sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!