Van albérlet közvetítői díj?
Figyelt kérdés
Ha albérletet keresek és pl az OLX oldalon találok egy megfelelőt amit ingatlaniroda hirdet és felveszem a kapcsolatot az ingatlanirodával, rajtuk keresztül veszem ki a lakást akkor nekem kell fizetnem a közvetítő irodának vagy csak a lakás tulaja fizet nekik?
Ha kell fizetnem akkor mennyi szokott ez lenni?
2014. nov. 6. 13:52
1/9 anonim válasza:
Ezt az ingatlanirodától kell megkérdezni.
2/9 anonim válasza:
A hirdető fizet a közvetítőnek. Én otthagytam azt az irodát, aki azért kért volna pénzt, hogy nekem keresse ki a nyilvántartásából a megfelelőt. Szerintem etikátlan.
3/9 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőlük és azt mondták 20000 ft. Ez viszont nagyon sok.
2014. nov. 6. 14:03
5/9 A kérdező kommentje:
40 napos szerződés. De találtunk egyet vagyis nem kell szerződés, gondolom ez esetben megmutatja és megírja a szerződést. De ezért 20E forint???
2014. nov. 6. 14:21
6/9 anonim válasza:
Szerintem sok a húszezer! De ha nincs más megoldás, hát ki kell fizetnetek. Minden jót az új helyen!
7/9 anonim válasza:
Ilyen nincs, aki hirdet, az fizet az ingatlan irodának. Ha tőled pénzt kérnek, az kamu.
8/9 anonim válasza:
40 napos szerződés mire? 40 napra nem nagyon adnak ki lakást.
9/9 A kérdező kommentje:
40 nap arra hogy ők keresnek nekem 40 napig albérletet. De nem kell mert találtam a hirdetéseik között egyet.
2014. nov. 8. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!