Keleti pu környéke Budapesten milyen környék? (bővebben lent)
Laktam arra, tényleg nem a legjobb környék. Volt néhány kisebb incidensem éjszaka, mikor egyedül mentem haza, de sokkal rosszabb is lehetett volna. Ha jó árban van a lakás, akkor lehet, megéri. De azért óvatosan hajnalban.
23/L
nem imádnivaló a környék, de ha olcsóért bérled a lakást, akkor rendben van. tényleg semmi sincs messze, közlekedés szempontjából egyáltalán nem rossz.
én a helyedben hamar összehaverkodnék a szomszédsággal vagy ha megoldható valahogy, akkor nem egyedül mennék. :)
sokra mész a kamerával... ha éppen kitépik a kezedből a táskát, a kamerából nem fog kinyúlni egy kéz, ami megvéd :D majd utólag szépen visszanézik a pixeles felvételt, és megállapítják, hogy ismeretlen tettes ellen nyomoznak. mire a rendőr kiér, a tolvaj rég árkon-bokron túl lesz.
tényleg elég gettó környék, ott akarták nemrég megkéselni ismerősöm 12 éves fiát, délután. persze a járókelők sem rohantak a segítségére, vagy hívtak rendőrt... végül "megúszta" annyival, hogy elvették a telefonját és a pénzét. ja, és volt kamera.
ugyanmár, a 11. kerületben vagy az 5. kerület közepén is b__sznak az emberek mentőt hívni, ha kiterülök... ez szerintem nem kerület- és környékfüggő. nekem sikerült már rosszul lennem állítólag elegáns meg biztonságos környéken is, aztán alig akadt valaki, aki felszedett, mit kókadok már. sajnos mindenhol emberek laknak, ergo vannak taplók meg kevésbé taplók meg nem-taplók.
néha a céltalanul bolyongó jöttmentek inkább jönnek segíteni, mint az öltönyös parfümösök. :D :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!