Kismamakent mindeneste az orjito felettunklako kiabalasat hallgatom mit tehetek?
Figyelt kérdés
Azert mindennap ezmegy2even att demar kismama vagyok aligtudok pihenni is...hiaba szoltunk nekik vagy a kepviselonek direkt mindig este 8-9tol ejjel1-2ig azt kell hallgatni.hogy.kopognak mirol dumalnak...elegfaraszto es elfajult mar ezaz egesz...raadasul egy 40ev koruli v idosebb parocskarol van szo akik nembirnak magukkal..2014. okt. 27. 20:48
1/8 anonim válasza:
Ilyen esetben szoktak eladni, vagy cserélni lakást. Szerencsére, a vevők nappal jönnek :))
2/8 anonim válasza:
Úristen, beszélgetnek az emberek...szerintem túlreagálod.
3/8 anonim válasza:
Nem 2 éve vagy kismama...
Ha ez annyira zavar, el kellett volna költözni.
Azért nem változik meg a világ, mert te kismama lettél.
És amikor a te babád fog éjjel sírni, akkor jól fog esni, ha más szomszédok reklamálnak érte? Ugye nem. Erről szól a lakás... Alkalmazkodás!
4/8 A kérdező kommentje:
Uristen ...de ez nem beszelgetes ami ittmegy..mar nem1rokon mondta aki ittaludt h elviselhetetlen amiket csinalnak:/ errolennyit. Itt meg nemkonnyu lakast talalni. Arrolmar nemszolva hogy.az ablakaink telivannak cigihamuzva!!!!!!!!Igenis felhaborito.Mas egy gyerek...de en vesztettem mar el babat es ha ezvegett lessz bajja a babamnak mert ilyen hulyek vegett kell idegeskedjek akkor kovetkezmenyelessz..
2014. okt. 27. 22:51
5/8 anonim válasza:
Evégett nem veszíted el a babád, és nem is tehetsz semmit ellene.
De egy kisbaba sírása, ugrálása sem más, mint a felnőttek zajongása. Laktam panelban, és éjszakákat nem aludtunk az állandóan bőgő gyerek miatt.
6/8 anonim válasza:
Előbb tanulj meg helyesen írni! A panel ezzel jár, költözz el, ha nem tetszik.
7/8 anonim válasza:
Kismamakent...tehat nem kismamakent nem lenne idegesito? Na ezert undorodom en a terhes noktol ea a gyerekektol. Azt hiszik korulottuk forog a vilag. Amugy ha panel, akkor az sajnos ilyen. En is kitapasztaltam,menekultem is, ahogy tudtam. A tulajjal kene megbeszelni, hogy elhetetlenek a korulmenyek, hatha belemegy a kaucio visszaadasaba es koltozhettek. A szomszedaid turi nwm fognak elcsitulni. Vannak robosztus taplok. En is kifogtam mar az ilyet, ha szoltam dafke hangosabb volt masnap ejszaka.
8/8 anonim válasza:
Átérzem a helyzeted, mert laktam ilyen lakásban én is, csak nekem felettem is, alattam is ment a zajongás. Alul napközben üvöltette a hangfalakat a feleség, majd este a férj írta a zenéit stúdióhangosságban, úgy, hogy nem volt semmiféle plusz szigetelés. Ha ezek abbahagyták (volt, hogy éjfélkor), akkor jött a felső lakó, aki egy alkoholista barom volt és éjszaka élte az életét (ez azt jelenti, hogy éjjel 2-kor hallhattad, ahogy csörömpöl a sörösüvegekkel, ahogy okádik, meg ahogy elesik a padlón), ráadásul mivel süket, üvöltette a tv-t, de úgy, hogy nálunk is lehetett hallani pl a hiradót. Én már mindent megtettem, amit tudtam, de ezek az emberek sajnos túl parasztok voltak a közösségi élet kulturált kereteit betartani, és nem akartam, hogy az idegrendszerem emiatt menjen tönkre, így inkább eladtam és vettem egy extracsöndes lakást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!