Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan induljak el itthonrol...

Hogyan induljak el itthonrol ujra?

Figyelt kérdés
Még 20 éves koromban elköltöztem a szüleimtöl és együtt éltünk az exemmel.. vége lett a kpcsolatnak, most féléve ismét itthon lakom a szüleimmel.. kaptam egy munkát, de csak ilyen szezonos melo a héten be is fejezem..Másik városba szeretnék költözni, ahol több a lehetöség, munkát keresni, de van egy két dolog amit nem tudok..Arra gondoltam, hogy keresek egy lakást, vagyis inkább egy szobát, de nem nagyon tudom megengedni, hogy 20e ft tol többet fizessek rezsivel együtt egy honapban pkusz még ha kauciot kérnek..adnék magamnak 1-2 honapot és az idö alatt keresnék munkát..komolyan gondolom, csak nemtudom egyedül mik a teendöim majd a lakással kapcsolatban?miket kell elintéznem? ha lakást nézek, akkor miklegyenek a fö szempontok amik alapján rámondjam, hogy ez oké..nyilván ne legyen messze, ne legyen tul drága, meg butorozott legyen..de kell még vlmit intézni a lakásbérlésekor? munkakezdéskor miket kell elrendezni?ilyen papir dolgokra gondoltam..?

2014. szept. 23. 23:17
 1/9 anonim válasza:
50%
Figyelj, őszinte leszek, egy akármilyen kicsi lakásnak is csak a rezsije 20 ezer minimum, főleg télen. Ha te ennyit tudsz fizetni rezsivel együtt, akkor gyakorlatilag azt várod, hogy ingyen adják ki neked a lakást, mert nyerni nem fognak rajtad egy forintot sem, sőt még talán a rezsidet se fedezi. Így szerintem felesleges azon gondolkodnod, hogy mik legyenek a fő szempontok, mert nem nagyon leszel abban a helyzetben, hogy válogass/mérlegelj, ha egyáltalán találsz valamit. Azt tudom tanácsolni, ha találsz egy lakást 20 EZER FORINTÉRT, ami már a rezsit is magába foglalja, akkor gondolkodás nélkül mondj igent.
2014. szept. 24. 07:13
 2/9 anonim ***** válasza:
54%

Lakás rezsivel együtt 20-ért? Aligha.

Esetleg szobát tudnál ennyiért bérelni.

2014. szept. 24. 07:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Még szobát sem ! Az is minimum(!) 20+rezsi !!! (Bp)
2014. szept. 24. 08:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, attól függ, melyik város, mert Budapesten maga egy szoba szokott minimum 20-25 lenni rezsi nélkül... :/
2014. szept. 24. 08:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Na és hová szeretnél menni ? Én a helyedben társulnék valakikhez . Ilyesmi hirdetéseket nézegetnék : [link] ,

[link]

2014. szept. 24. 08:26
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

Előfordulhat, hogy egy lepukkantabb ingatlant a felújításért cserébe bérleti díj nélkül (csak rezsiért) kiadnak neked - de ehhez nagyon megbízhatónak kell lenned, dolgozni kell vele és akkor is ott van még az anyagköltség, ami nem kevés.

Esetleg munkásszállás (kezdetnek, amíg sikerül félretenned valamennyit).

2014. szept. 24. 08:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Esetleg idős ember gondozása bentlakással, de az komolyabb felelősség is + nem feltétlenül vidám (és gondolom, nem annyira kiszámíthatók a munkaórák).
2014. szept. 24. 08:33
 8/9 anonim ***** válasza:
61%
20ezer rezsivel együtt? hová szeretnél költözni,Tiszabőre?
2014. szept. 24. 09:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Ennyiért az Ukrán háborús övezetben se kapsz szállást. Keress olyan munkahelyet amelyik biztosít munkásszállót . Dolgozz és ha anyagilag úgy állsz kereshetsz albérletet . Az én munkahelyem is ilyen sok munkatársam van aki szállón lakik. Aki ki akar onnan jutni ki is tud és már albérletben lakik.
2014. szept. 24. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!