Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogy tudom kirakni a bérlőket...

Hogy tudom kirakni a bérlőket ha nem fizetnek?

Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 02:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Olvad el a tolvajkergetők pár napja aug. 20-án írt posztját.

[link]

2014. aug. 27. 03:50
 2/20 anonim ***** válasza:
70%

Fel kell mondani szabályosan!!! (Lakástörvény) a bérleti szerződést. Ha a felmondási idő lejártával sem mennek ki, kiürítési pert kell indítani.

Ha az ítélet után sem mennek ki, akkor pedig meghatározott cselekményre végrehajtást.

2014. aug. 27. 06:55
 3/20 anonim ***** válasza:
29%
Cserelj zarat. Elotte tenyleg fel kell kondani aszerzodest, adni nekik 1 honapot (addig a kauciot 'lelakjak'), aztan zarcsere, es visz'hall.
2014. aug. 27. 07:29
 4/20 anonim ***** válasza:
66%

Nem cserélhet zárat. A jogcím nélküli lakókat is megilleti a birtokvédelem. Ha zárat cserél, vagy bármi módon - a törvényeset kivéve - kiteszi őket, még őt büntetik meg.

Csak a kiürítési per marad.

Ügyvéd

2014. aug. 27. 07:43
 5/20 A kérdező kommentje:
Oh szóval sehogy.,,
2014. aug. 27. 12:19
 6/20 anonim ***** válasza:
78%

Miért is? Most írtam le a menetét.

Azt hiszed, nem működik?? Napi 4-5 ilyet csinálok, és még sosem volt semmi gond vele.

Csak fordulj hozzáértőhöz, mert magadtól nem fogsz tudni szabályosan felmondani, az szinte biztos.

2014. aug. 27. 12:25
 7/20 anonim ***** válasza:
73%

Azért van részmegoldás.

Mint tulajdonos, szerkezeti felújítást hirdetsz ki és leszereled az összes ajtót és ablakot. Bár ez egyes kisebbségeknél nem segít..

A másik hogy felfogadsz egy kopogó embert vagy te magad odamész éjjel egy bottal és egész este kopogsz meghatározott ritmusban. A ritmus a lényeg. Idegileg nem lehet kibírni, volt ilyen kínzás Kínában is csak vízcseppel.

2014. aug. 27. 12:37
 8/20 A kérdező kommentje:
Mikor odamentem éjjel mert ugye nappal nincsenek otthon vagy ki tudja a szomszed kihivta a rendőröket hogy zajongok. Az a baj a legnagyobb hogy a szomszed spanjai!!
2014. aug. 27. 14:41
 9/20 A kérdező kommentje:
És mire a kiürítési per véget ér mar millios lesz a tartozas meg is mondtak mivel zaklatom őket ( szerintük a lakbért kerni zajlatas) a vízet egeesz nap folyatjaka. Lefolyoba le!!!!
2014. aug. 27. 14:42
 10/20 anonim ***** válasza:
2014. aug. 27. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!