Mit mondjak nekik? Nem fizetnek rendesen az albérlőink.
Akkor mond anyukádnak, hogy "én aki egy belvárosi lakásba lakik roma család lakott az alattam lévő lakásba, 600 ezres tartozást felhalmoztak és egyik éjszaka csöndben leléptek.
A falat kibontották fürdőben ,mert mindent házilag szereltek meg, az egész lakást leamortizálták.
A főbérlő inkább eladta a lakást áron alúl.
Ha ilyenek az albérlők, akkor már lehet ki is szagolták ,hogy édesanyáddal bármit meg tehetnek ami a lakást érínti.
És itt is ugyan azt csinálták, hogy nem anyit fizettek mint amennyit kellett volna ,sőt alá hamisították az főbérlő aláírását és így rendeltem meg szolgáltatásokat.
Arra számíts, ha nem adóztatok utánna a NAV-ál, akkor a romák azzal fognak fenyegetőzni ,hogy feljelentenek.
Ez csak rosszabbb lesz, most kell megfogni őket.
Szerintem ezzel mindenki egyet ért ,hogy tényleg komolyan cselekedned kell.
Ha meg nem megy, akkor bérlej fel kirakodó hegyomlásokat és majd ők kirakják, ha nincs szerződésük vagyis írott szerződés akkor simán még talán rendőrökkel is ku tudod lakoltatni őket, mint illegális lakásfoglalók.
Bakker...hogy lehet kiadni putris c_gányoknak lakást? Már nem a romákkal van bajom, de sokszor még a normálisnak hihető egyének is lelépnek fizetés nélkül, de az ilyen albérlőt messze kerülni kell.
Tedd ki a fenébe őket minél hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!