Milyen alga - ha alga- jöhet elő tusolókabinban köves részen, annak ellenére hogy rendesen takarítva van a helység?
Fiatalon élünk együtt a párommal nem olyan rég, családtól messze, külföldön és hát olykor vannak dolgok a háztartásban, amit kicsit több időbe kerül kideríteni mi az... Arra lennék kíváncsi találkozott-e már valaki közületek ilyennel vagy ehhez hasonlóval: A tusolókabin alsó részében vettem észre nemrég, a földhöz közel a köves részen apró, fekete, kaviárszerű dolgot, amit sehogy se tudok lesikálni. Tudtommal az alga többnyire zöld, sajnos az interneten sem találtam túl sok infót, vagy bármit ilyen fekete szennyeződésről.
A tusolókabin a csempére van ráhelyezve (a földön, vagyis nem egy az egyben behelyezett kabinról van szó), de közte és a sarkaiban a köves rész voltaképpen a fal része( a sín mellett). A korábban talált pirosas mázas alga- félére (ha az?) beválik a szimpla fürdőszoba tisztító (bár újra és újra ott lesz megint), lehet valami speciális spray-re lenne szükségem, de sajnos még abban sem vagyok biztos, hogy ezek micsodák. Nagyon köszönök bármilyen segítséget, infót amit idősebb tapasztaltabb női társaim tudnak adni. :)
Hátha előfordul ez máshol is. ( A fürdőszobát rendszeresen és precízen takarítjuk, ez az izé viszont megjelenik a kabin elhúzhatóbb részében, nem igazán jól látható helyen)
Valami ilyesmi? Mert akkor az penész. Vehetsz valami speciális penész ölőt, vagy csak egyszerűen hipót. Mindkettő elbánik vele, de időnként azért előjöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!