Ez most új, hogy albérlet megtekintése előtt ide oda rohangálni, és még 9 ezret fizetni?
zt mondta,ez nem úgy van,először el kell mennem az irodájukba(persze a város másik felébe),fizetni kell 8900 Ft valami ügyintézési,vagy ilyesmi díjat,és utána mehetünk megnézni a lakást.
Azt hittem viccel...
Mondtam,én dolgozom,nem érek rá rohangálni,jöjjön oda X-re,lesz nálam pénz,ha jó,írhatjuk is a papírokat,adom a pénzt,ilyen egyszerű...
Ez így nem megy,mondta.
Így tárgytalan lett.
Ez most komoly,hogy így akarnak kiadni?
Ha valaki tudna bp.-i albérletes ingatlanost,aki simán és egyszerűen csinálja,kérném jelezze!(?)
Nem tudom miért,eleje lemaradt:
Felhívtam,hogy hányra tudna odajönni megmutatni a lakást.
Nagyobb, ismertebb ingatlanirodákkal próbálkozz. Ott azon kívül, hogy megtekintési nyilatkozatot aláiratnak veled, pénzt nem kérnek és nem is kérhetnek.
A megtekintési is azért kell csak, hogy bizonyítani tudják, hogy téged, mint ügyfelet, ők vittek a tulajdonoshoz.
"Felhívtam,hogy hányra tudna odajönni megmutatni a lakást."
Erre a válasz, hogy SEHÁNYRA!
Az ember a netről összeollózott hirdetéseket árulja neked jó pénzért. NEM ingatlanközvetítő. Az mellesleg ingyen van. A tulajdonosnak fogalma nincs erről a tevékenységről, így téged kell lehúzni amennyivel lehet.
Az egésznek annyi köze az ingatlanközvetítéshez, mint elefántnak a magasugráshoz. Átverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!