Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ez most új, hogy albérlet...

Ez most új, hogy albérlet megtekintése előtt ide oda rohangálni, és még 9 ezret fizetni?

Figyelt kérdés

zt mondta,ez nem úgy van,először el kell mennem az irodájukba(persze a város másik felébe),fizetni kell 8900 Ft valami ügyintézési,vagy ilyesmi díjat,és utána mehetünk megnézni a lakást.

Azt hittem viccel...

Mondtam,én dolgozom,nem érek rá rohangálni,jöjjön oda X-re,lesz nálam pénz,ha jó,írhatjuk is a papírokat,adom a pénzt,ilyen egyszerű...

Ez így nem megy,mondta.

Így tárgytalan lett.

Ez most komoly,hogy így akarnak kiadni?

Ha valaki tudna bp.-i albérletes ingatlanost,aki simán és egyszerűen csinálja,kérném jelezze!(?)

2014. aug. 24. 08:49
 1/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért,eleje lemaradt:

Felhívtam,hogy hányra tudna odajönni megmutatni a lakást.

2014. aug. 24. 08:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha én keresek lakást, nem adok pénzt, hogy megmutassanak valamit. Aki kiadja, és hirdeti, az fizet bizonyos összeget, szerintem pofátlanság plusz pénzt kérni attól, aki kivenné. És ne ugráltassa a leendő bérlőt, mert neki azért van fizetése, hogy ezt a munkát végezze.
2014. aug. 24. 09:02
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem te egy közvetítővel beszéltél.
2014. aug. 24. 09:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ingatlanos, hanem szimplán egy csaló.
2014. aug. 24. 09:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Közvevítő soha, semmilyen jogcímen nem kérhet tőled pénzt, eszedbe ne jusson leállni ilyen csaló alakokkal.
2014. aug. 24. 09:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyobb, ismertebb ingatlanirodákkal próbálkozz. Ott azon kívül, hogy megtekintési nyilatkozatot aláiratnak veled, pénzt nem kérnek és nem is kérhetnek.

A megtekintési is azért kell csak, hogy bizonyítani tudják, hogy téged, mint ügyfelet, ők vittek a tulajdonoshoz.

2014. aug. 24. 09:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Ingatlan.com, es keruld az irodakat.
2014. aug. 24. 13:06
 8/9 anonim ***** válasza:
66%
ne ne és soha ne menj irodákba, közvetítőkhöz és csúnyánfogalmazva az életed árán se fizess azért, hogy ügyintézgessenek vagy megmutassák a lakást. ilyen soha nem volt a történelemben, hogy ez kellene. szerintem a legjobban akkor jársz, ha egyszerű magánembertől bérelsz, akinek csak egy kiadó lakása van. annak sem érdeke sem túl sok lehetősége nincs, hogy becsapjon. ma már nem a bérlőnek kell megköszönnie, ha kivesz egy lakást, ez megfordult, te indulsz feljebbről.
2014. aug. 24. 13:11
 9/9 kiad-lak ***** válasza:
100%

"Felhívtam,hogy hányra tudna odajönni megmutatni a lakást."

Erre a válasz, hogy SEHÁNYRA!

Az ember a netről összeollózott hirdetéseket árulja neked jó pénzért. NEM ingatlanközvetítő. Az mellesleg ingyen van. A tulajdonosnak fogalma nincs erről a tevékenységről, így téged kell lehúzni amennyivel lehet.

Az egésznek annyi köze az ingatlanközvetítéshez, mint elefántnak a magasugráshoz. Átverés.

2014. aug. 25. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!