Hogyan lépjek 1-ről a 2-re?
#9 Ahogy mondani szokták: ....el nem érdemes vitatkozni.
Van diplomám. Olyat csinaltam amire apám azt mondta jo lesz mert...hát nem lett jo. Kiestem a kegyeiből. Ugrott a saját nyugdijas otthon letrehozasa es vezetése. Helyette azzal élek 7 éve akit en választottam. Minimálberes bejeletett kozalkalmazotti munkam van. Mellette magánháznál idősgondozok és a párom is "hivatás az életért" -el keresi meg a betevőt. Nem vagyunk gazdagok,de értékeljuk amink van és nem lépunk senki nyakára +100forint többletbevételért.
Ahol mellekesben vagyok,a sz*rjukat is megennék,ha nem lenne budos. Nem is zavarna ha nem azt hangsulyoznak allandoan hogy en mennyire jol vagyok ott fizetve. Még szerencse hogy ok mondtak oradijat es nem én. Es az atlag 1500/ora helyett 800-ert fogom meg a munka szarosabbik felét XD.
Na mindegy. Nyelverzekem nincs sok.
Ja és ha már "tervező úr" itt tartunk,csak közlöm, hogy napról napra szembesülünk azzal,hogy az idióta tervezők miket művelnek....túl méreteznek szivattyúkat,alul méretezik,egymás ellen dolgoztatják őket,kis cső átmérőket írnak ki,túl sok radiátort vesznek le kis cső átmérőéről...
Ennyit a sok észről.Kijönnek és 9m magasba fel kell nekik tenni egy hőernyőt mert azt ők "csak úgy látják át"
Azt hiszem messze mentunk az eredeti kerdestol..felesleges egymas szapulni..Azt hiszem tervezo mernokkem te meg feleslegessen ne bantasd a kerdezot mert neked ha 15 evvel ezelott volt lehetoseged egyetemre jarni az a te szitudban mas kordinatakat hozott a te jovodre.Szerencses voltal a kornyezetehez viszonyitva..ami ugyan nem ide tartozik de de mindenki megszuletik es egy szinten van ...aztan kinek milyen lehetosegei vannak kesobb hogy elobbre jusson vallas vagy a szulok jo kornyezete ahol konnyen segitik a gyerekuket..Termeszetessen itt jon be hogy vannak akik a korulmenyekhez kepest kevesebb lehetoseget elveznek..mert a szuleik mondjuk nem jo moduak..ahol a gyereket nem biztos hogy egyetemre tudjak kuldeni hanem a alltalanos vagy a kozepiskola utan mehet dolgzoni mert a penz kell a hazhoz..ezeket is tisztelni kell mert a mai tarsadalomban persze az atlag muveltseg az eretsegi de a sok tanult okostojas melle kellenek a ketkezi munkasok is akiket nem szabad lebecsulni mint ahogy a kerdezo is probalkozik mert sajnos eljutott oda hogy nem jut egyrol kettore...Ezert itt probalkozik masoktol otletet kerdezni vagy tanacsot. Erre te jossz es te aki tanultal es magassabb iskolai vegzetseggel amit valahol a magyar allam segitet vagy dotalt te sikeressen elvegezted a tanulmanyaidat es persze nem ott kamtoztatod a tanulasod gyumolcset ahol segitettek es tanitottak es dedelgettek hanemn fogtad magad es kimentel kulfoldre es most ott jobb korulmenyek kozott dolgozol jobb penzert es most te vered a melleld hogy te jobban keresel mint a kerdezo..Gratulalok hogy sikerult magad elott bizonyitani a segitokeszsegedet es azt hogyha masnak jo tancsot nem is tudsz adni de legelebb kello modon lehuzzad bele rugjal a szavakkal es lehuzzad hogy had erezze magat szarul mikozben te meg hizol hogy jaaaa en aztan jol csinaltam es nezd a sok birkat aki otthon maradt az bezzeg nem ervenyesul..nem szep dolog mert a kerdezo nem azt kerte hogy rugj bele, hogy minnel messzebre repuljen a bizonytalansagban, mert csak probalkoztt OTTHON A MAGYAR FOLDON- de nem ker alamizsnat senkitol csak gondolta, hogy pesten vagy valahol a kollegaival egyutt akarnak keglit berelni hogy tobb maradjon a levesbe apritani valot es ezzel szemben biralot kapott es lehuzast..
Kerem az eremnek ket oldala van mert te tervezokem ismered a te ermed ket oldalat abbol jutott a nemetorszagi jo allasodhoz. Viszont nem ismered a kerdezo erem masik 2 oldalat tehat nagyon szomoru hogy teves es hianyos informaciok alapjan teves meggyozodesbol negativ konzekvenciat vonjal le az ismeretek hianyai mellet. Legyszives nezz magadba mielott velemenyt alkotsz masokrol hogy te megtettel mindent azert hogy a masiknak segits mielott bantod ha nem is tettlegessen de szoval. Persze felnott ember a kerdezo is es nem kell erte kiallni de valahol emlekezz amit az iskolaban a szemeszteren tanitottak.. hogy emberek vagyunk es emberek tevednek...mert sajnos senki nem tokeletes es ez alol te sem vagy kivetel.. mert mindenki teved es mindenki kovet el hibat..kivanok szep napot minden bantas es kotekedes nelkul.. csak a gondolataimat irtam le megkulomboztetett udvozlettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!