Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ha valaki szobába költözik...

Ha valaki szobába költözik (albérlet), akkor mire kell számítania?

Figyelt kérdés

Hogy kezdődik az egész? Kinézi az illető, a hely megfelel a szobával együtt...Ez eddig rendben. De milyen kötelezettségei lesznek,hogy kell viszonyulnia a házban lakókkal?

Úgy kell lennie,min egy családtag?

Vagy a hűtőben külön rész van az illetőnek,ahova pakolhatja a maga által vett,főzött kajákat,ahhoz nyúlhat,többi a "régiekké"?

Meg van határozva,hogy pl. minden másnap ő mosogat?

Hogy kell elképzelni azt,hogy valaki egy kiadó szobába megy lakni x db idegenhez? (x idegen mondjuk egy család...Nem diákok,akik együtt bérelnek egy panelt..)

2014. jún. 4. 23:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én béreltem szobát, na soha többet! A főbérlő előszeretettel használta mindenemet. Első nap a tusfürdőmre rabolt rá, mondván neki muszáj minden új tusfürdőt kipróbálnia. A szobában lehetett érezni az illatát, de nem is akarta letagadni, tök természetesnek vette, hogy kérdezés nélkül használja. Aztán amin már kicsit bepipultam a 6000 Ft-os hajápolóm volt, aminek olyan erős illata van, hogy a száraz hajban is messziről érződik. Rákérdeztem. Azt mondta olyan jól nézett ki, ezért próbálta ki szintén kérdezés nélkül. A tamponjaimat darálta, meg általában a darabos dolgokat, amik nem tűntek fel azonnal, pl krumpli, paradicsom, zsepi, betét. Aztán jött egy 200 Ft-os kézkrém, amit az arcára kent...Mondta is hogy olyan jó illata volt, hogy nem tudta megállni. Kértem, hogy azt ne használja, mert nagyon drága, erre lecsitított, hogy nyugodjak meg, csak egy kicsit haszlt belőle. Az őblítőmet elhasználta teljesen. Mondtam neki, hogy akkor legközelebb ő vegyen ,erre vett egy no name kínait, miközben elhasználta az én márkásomat. Illetve felajánlotta, hogy használjam az ő no name piperéit, miközben ő úgy használta az én drága cuccaimat, mintha a sajátja lenne. Egyszer meg konkrétan összeszidott, hogy nehezményeztem, hogy a törülközőt, amivel az arcomat törlöm, kilépőnek használta. Ezek után én MINDENT bepakoltam a szobámba a ruháim mögé, sorba állítva, így tudtam mi mozdul el. Ez ugye nem tetszett neki, de neki kellet a pénz, nekem a lakhatás, de soha többet!
2014. jún. 7. 21:22
 12/12 anonim ***** válasza:
2000 Ft-os bocs.
2014. jún. 7. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!