Van itt olyan 16-18kozotti lány?
Abban téved az első, hogy csak az ÉNB-ben van, vagy abban, hogy az ÉNB egy nagy kamu valóságshow?
Ha előbbi, hogy nem csak abban fordulhat elő, akkor igen, lásd lentebb...
Ha viszont abban, hogy az ÉNB nagy kamu-e, akkor el kell, hogy keserítselek, mert egy amatőr színészekkel teletűzdelt műsorról beszélsz, ami MEGRENDEZETT.
Egyébként meg a 16-18 GYEREK maradjon a seggén otthon. A 18 éves mondjuk, ha elmegy egyetemre, de nem veszik fel koliba, akkor oké, menjen albérletbe. De ne koedukált helyre.
Egyébként meg teljesen más egy vegyes albérlet. Tudom, tapasztalom. Egyébként meg ennyi idősen én kissé nagyon korainak tartom, hogy valaki a barátjával költözzön össze. Bőven ráérnek még vele, minimum addig, míg a fiatalabbjuk be nem tölti a 20-at. Szóval igazat adok a szülőknek.
Attól függetlenül, hogy nem vagyok se 16, se 18 éves, sőt, már a 20-at is pár éve betöltöttem, majdnem teljes öt éve.
Egyébként nem valószínű, hogy találni fogsz itt olyan lányokat, akikre a fenti kritérium teljesül.
Ebben az esetben a szüleidnek mindennemű negatív gratulációm.
Neked meg kalappal, hogy ne ess pofára. Bár nagy valószínűséggel (nem 100%-ra, nagyot fogsz bukni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!